torsdag 29 januari 2009

Dance fucker dance

MEN TJA!
School idag som vanligt, helt okej faktiskt hör och häpna, slå på trissor, ta mig tusan, PLÖTSLIGT HÄNDER DET! Ulrike Wehner Isacsson börjar bli nästintill genomlidlig, men bara nästan. Stort framsteg bara det vill jag lova.
Nu sitter jag här och gör inte mkt alls, Jessica har ju tvingat mig att kirra facebook så det grejade vi idag på hålan. Men tja, ja nu är det gjort iaf nice.
SNART HELG GE MIG NUNUNU!
Det är ju det man går och väntar på hela veckan. Måndagen är ju värst sen har man ju idrott också, men ja på onsdagen börjar man se ljuset i tunneln ;) LOVELY!
haj o ivaj leverpastej!

onsdag 28 januari 2009

Talkin', talkin', talkin', talk, baby lets just knock it off.

söndag 25 januari 2009

SÖNDAG.

HALLAAAAU SNYGGING!
Födelsedagen var nice och lördagen också tacktack jj du är bäst ;D vi har fan alltid roligt. Började med handboll, min förbannelse är över för Vinslöv vann och JAG VAR DÄR, HA! Det har alltså inte varit mitt fel att dom har loooosat dom andra två gångerna man har varit på plats sköönt det. Sen när vi hade tagit bussen hem så var vi riktigt hungriga så vi vandrade bort till subway och krängde macka och kakor mums fillibabba. Efter det så var det hemmakväll och hyra tre filmer sen hem och börja kolla. JJ sov hos mig men vi vaknade ovanligt tidigt käka frulle och film, sen gick vi på stan en snabbis och vidare till tåget som hon missar med typ 30 sekunder- surt. Meeen vi satte oss i busskuren och frös för det var fullt inne på stationen men vi roade oss som alltid annars och började tralla! I WAAAAAAANT YO TO WANT ME, I NEEEEED YOU TO NEED ME, I'D LOOOVE YOU TO LOVE ME, I'M BEGGING YOU TO BEEEEEEG ME! DIDNT I, DIDNT I , DIDNT SEE YOU CRYIN? OH DIDNT I, DIDNT I , DIDNT SEE YOU CRYIN? FEELIN ALL ALONE WITHOUT A FRIEND, YOU KNOW YOU FEEL LIKE DYING. OH DIDNT I, DIDNT I , DIDNT SEE YOU CRYIN? var en favorit och LEFT A GOOD JOB IN THE CITY, WORKIN FOR THE MAN EVRY NIGHT AND DAY, AND I NEVER LOST ONE MINUTE OF SLEEPIN, WORRYIN BOUT THE WAY THINGS MIGHT HAVE BEEN
-BIG WHEEL KEEP ON TURNING, PROOOOOOUD MARY KEEP ON BURNIN, ROLLIN ROLLIN ROLLIN ON THE RIVER! We like it!

Just det grattis i efterskott daniel (igår) och grattis sara idaag! schalalala!
Dagen kommer att spenderas med släkten så det blir macke och nellan härligt. Sen ska man få presenter också, det gillas!
Som grädden på moset så är det studiedag imorn jiihaa! MEN sen ska den underbara dagen förstöras med ett tandläksbesök *kalla-kårar-längs-ryggraden* USCH!
Det är ju trots allt 11 timmar dit så jag behöver inte oroa mig riktigt än ;D
PUSSPUSS!

fredag 23 januari 2009

17 TODAY!

jag ska stämma in i ellens skönsång :
Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är PATTY PERSSONS FÖÖÖDELSEDAG! HURRA HURRA HURRA!

hej hopp sockertopp!
17 idag trallalala inte illa!
frukost på sängen och paketer sen hoppa i duschen och pysa till skolan. mobilen har vibrerat hela dagen - det gillar vi.
nuu ska jag snart käka bakelse med mamsen och daddy, mums fillibabba! sen blir det duscha, kleta smink och brottas med plattången sen pysa till stationen och hämta jj. käääka och sen handboll i vinslöv efter det så blir det hem till mig film och sen sooover jj här lovley. fylla år på en fredag bättre blir det fan inte ;D sen studiedag på måndag jiihaa!

torsdag 22 januari 2009

dude

Du är det bästa jag vet .

bring it on grandma!

heey!
skolan idag japp. helt okej faktiskt, jag gick på uppåtjack kändes det som iaf. sen när man såg ljuset i tunnlen och slutade för dagen så gick jag och jj till donkan och käkade kanelbulle och glass inte fy skamm. vi gillar glass i alla former.. hahah iaf sen vandrade jag hem för vi ska åka till mormor o morfar och fira mig där idag för dom kan inte komma på den stora dagen till ära. så jag stressade hem SÅ säger dom "nej vi ska inte vara där förrens sex" nahe, det var ju tråkigt. så nu sitter jag här rastlös till tusen känner mig aningen avundsjuk på palle som pyser till lanzarote imorn;D
men nu ska jag hoppa i duschen. det finns inte mkt som slår den alltså. skulle bott där om det hade gått.
handboll imorn, niiice;)
haj o ivaj hallonpaj!
feel like I’m hallucinating yeah you’re tripping me out. I can’t control, it’s you I’m craving I can just tell you’re down, come get me, let’s get rowdy, boy you'd look so damn good on me..

onsdag 21 januari 2009

snoppkoppel!

HAHAHAHAHAA!!!
PALLE shiiit asså!
idag när palle var och shoppade i värsta mataffären så ser hon ett SNOPPKOPPEL
- med kedjor.
med vår humor så var det helt enkelt VÄLDIGT ROLIGT jag menar snoppkoppel vilken sjuk människa köper det? den sista idioten är inte född. guuud. SNOPPKOPPEL ftw.
palle är bäst.

PUMBA!

ching challa bacon, ensam hemma, high life (Y)
jag saknar daddy skönt att han kommer hem imorn. mamsen är på hockey och här sitter jag hemma i en femrummare men men det får bli film, plugga lite tyska och engelska tills imorn.
idag var man tillbaka i skolan inte allt för länge 10,25 det gillas skarpt! sen hem, äta, städa, sova ,datan. och nu lite sådär i brist på annat sitter jag och tänker på en massa och har kommit fram till att:
- jag hatar tyska.
- killar med gitarr är inte fy skamm..
- göteborgska är hääärligt
- jag ska på handboll på fredag
- allt blir mkt bättre med ljudeffekter
BAAAM hejdå nu orkar jag inte skriva mer av mina oerhört intressanta tankar en kväll som denna. avslutar med klassikern.
- öh. vem är grisen?
- PRATAR DU MED MIG?
- va sa?
- PRATAR DU MED MIIIG?!
(ojoj inte bra..)
- DU SKA KALLA MIG HEEEEEERR GRIS! ARRRRRRRH!

tisdag 20 januari 2009

SJUK.

*snyft, snörvel, snyft*
FAAN som jag har tjutit nu i typ tre timmar. ARMAGEDDON jag menar vadå sjukt bra film? visst hade man sett den innan men ingen kan väl se den utan att tårarna rinner värre än nigeria fallen? som jag hulkade när harry stannade på ja vad det nu heter och smällde bomben. jaa jag har seriöst ALDRIG tjutit så mkt till en film. så man tackar adde för filmtipset. för övrigt så är man ju sjuk låter som en mulåsna när jag ska prata. men får försöka släpa mig till skolan imorn för det är fruktansvärt tråkigt att ligga hemma och inte kunna göra nåt. man blir så jäkla uttråkad. Försökte mig på att göra engelskan som skulle in för ngn månad sen men jag orkade inte så jag sket i det. nu ska jag vandra bort till tvn och se om det finns något som är värt att titta på, tveksamt. annars får det väl bli ytterligare en film.
byebye.

måndag 19 januari 2009

ajaj i halsen

hej, jag hatar att vara sjuk.
mtv (Y)

söndag 18 januari 2009

Russian Roulette is not the same without a gun, and baby when it's love if it's not rough it isn't fun.

söndag.

tjeeeeeena!
igår var det sjukligt roligt fy fan har inte garvat så mkt på skitlänge jag diggar mina girls riktigt mkt. jessica, ellen, sandra och ida kom då hit till mig. först jom jj och vi vandrade till maxi och storshoppade, sen pös vi hem och fixade tacos sen kom dom andra så käkade vi lite. efter det så var det gth och singstar, det är grejer det ;)

sen skulle vi krypa till kojs vid halv fem nån gång. sandra stöp nästan direkt men ida var pigg som fasen så vi började då diskutera "The crying fag" vad är det för sätt att tjuta till gladiator jag menar herregud. och att jag passande nog hade haft på mig armani klockan gjorde inte det hela bättre.. hahaha! sen tog ida modet till sig att berätta den oerhört äcklande historien om MR. BUUUUSCH, shit asså, den är ytterst censurerad. men iaf sista gången jag tittade på klockan var hon 06.03. sen ringde idas mobil lite innan NIO jag menar vadå död? tre timmars sömn men ja kul hade man iaf (Y). ida åkte hem tidigt som tusan för hon skulle tampas med hästarna. men jag och sandra fortsätter vår tradition och käkar frulle, lääääääänge.
sen var det sminka sig som gällde och åka bilen lämna sandra in town och sen tuta iväg till hammar och kolla vilket-ska-vi-bygga-hus. efter det var det farmor en sväng och och fika, men nu sitter jag här och gör inte mycket alls ;D

emelie och jessie måste dock vara med nästa gång ;D
haj o ivaj hallonpaj!

fredag 16 januari 2009

irreplaceable

So go ahead and get gone and call up that chick and see if she's home Oops, I bet ya thought that I didn't know. What did you think I was putting you out for?
tjingeling!
skolan idag sista fredagen som man slutar tidigt. men men, det var iaf gym med jj sjukt kul här jävlar särar vi på benen, innerlåren ska bli fit for fight. Efter tränandet så blev det stan en runda och leta träningskläder till jj men vi hittade inga så nu sitter jag här och väntar på att åka till ellen. kan meddela att jag till och med har slagit in paketen inte illa. just nu sitter jag och diggar musik, och med min dåliga fatasi så lyssnar jag på den på sandras blogg. diggar din musiksmak (Y)
nu är man duschad, sminkad och slappekläderna är på LOVLEY!

torsdag 15 januari 2009

blondieboooy!

ida detta är enbart för dig - "jag hade spanat in den andra..." HAHAHAHAHAHAHAA jag DÖR fy fan vad roligt. det är bud på att köpa en lott oturen har vänt helt jävla otroligt!

idag var det skolan där syon då dillade lite om valet, finns ju lite att välja mellan men tror att jag är ganska säker på hur jag ska göra. efter skolan så vandrade jag iväg hem till lotta, det var ju ett tag sedan vi sågs måste ses oftare. sen är då min sköna böna ellen frisk som en nötkärna så det blir patty persson hos rahm imorn. sjuk så mkt man saknar sin bästa vän ;D och om 8 dagar fyller man år inte helt fel. livet på en pinne helt enkelt!
imorn blir det gymmet igen jag och jessica har börjat hårdträna nu, ska gå dit och känna mig som en svullen daggmask, en väldigt stark sådan när jag lyfter dom där hantlarna brevid biffarna som står där och spänner sig.men vänta bara dom ska få se på fan när jj och jag biffat till oss lite GRR.

onsdag 14 januari 2009

you're my disease

men TJA!
nu sitter jag här i min ensamhet och gör absolut ingenting ensam hemma och jag har fett tråkigt. taskigt läge? japp, haha.
idag var det school, söka jobb "Jasica och patisia" fick bita mig HÅRT i läppen när han skrev det på lappen, usch. känner att vi nog gav ut våra nummer lite hej vildt hahaha men skit samma. sen efter det ur usla resultatet av jobbsökande så begav vi oss då som vanligt till gymmet (Y) HARD WORK, WORK! kan erkänna att jag kände mig en aning inspererad efter att ha sett FIGHT NIGHT plakat in town 14 februrari, det får man ju inte missa. både jag och jessica stirrade så att ögonen såg ut som ...ägg. men jag känner att jag verkligen ska börja boxas fy fasen vad kul! efter tränandet så vandrade jag hemåt i mörkret frös ballarna av mig fitta vad kallt det är! usch.

jag måste dock säga att jag håller med sandra angående schemat och rektorn "hon kan ta och stoppa upp det där det är som mörkrast!" DET är vad jag kallar visdomsord. tur att det iaf går att flytta någon lektion annars hade det varit tredje världskriget ta mig fan.
men NU gott folk ska jag återgå till mitt oerhört, intressanta och roliga filmtittande, -yes i am bored.
haj o ivaj hallonpaj.

torsdag 8 januari 2009

sista dagen idag japp. vill inte hem och pa mandag borjar skolan igen for in del och jag och jessica har inte ens borjat pa nk:n eller hon har skrivit en halv A4 sida och arbetet ska skickas in nu pa sondag haha och redovisning pa tisdag fan att vi alltid ska vara ute i sista minuten men vi loser det det gor vi alltid ;)

men ja det var alltsa sista dagen i thailand. det blev stranden fran kvart over tio tills kl fem det ar grejor det. sen tuktuk hem till hotellet packa och in till stan och shoppa lite till. men nu ar det brottom ska shopppppaaaa HAJ O IVAJ !

onsdag 7 januari 2009

phi phi

idag var det speedboat igen! sjuuukt kul ar det alska batar assa. men ja denna baten var snappet vassare an den forra. 600 hk mm det gillar vi. det ar en timme i baten sen kom man fram till phi phi jattefint. man var ju lite sliten sa det blev en solstol och bada som gallde fram till halv tolv sen var det kak. och efter det mer sol sen akte man med baten ut till monkey island massa herr nilsson pa gransen till tama ursota. sen akte man vidare till ett skummt stalle, stannade bara med baten. det var en grotta dar EN familj bodde och det var mitt i havet pa en ode o. vada eremiter liksom? men grejen ar den att dom klattrade flera hundra meter upp for att plocka ner svalbo och salja dom nastan klackta aggen till japaner som da at dom. men riktigt nasty anda att bo en en mork grotta med lite bambu stegar. jag hade aldrig pallat det. men men dock var nog radda for ljuset for familjen ville bannemig inte visa sig. dom var kanske i full gang med att plocka agg vad vet jag. sen var det iaf hojdpunkten snorkling fram baten fasen vad kul det ar! guuuud stora firrar som simmar sa man kan klappa dom sa ligger man nastan precis vid dom gigantiska stenoarna och kollar upp. det var riktigt fint. sa dar lag vi och plaskade i 45 minuter for att fa upp stamingen lite sa gjorde jag "hajen" ni vet den DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUUUUM ja ni fattar i snorklen, det lat ganska kul fakiskt, sen var det upp i baten igen och aka hem. och jaa nar man kom i baten sa far man ett sant inplastat papper med alla fiskarna som fanns i vattnet och vaaad hittar inte patricia persson da om inte hajen sjalv.. skont att man slapp traffa den och bli av med ett ben eller sa. men det har varit en riiiktigt kul dag vill jag lova bara imorn ocksa kvar. det blir STEK imorn coconutoljan ar inhandlad dock ar det mamsen som ska anvanda den jag far se hur jag gor..om den anvands sa blir det ajajajajaj i rumpestumpen pa planet inget dromlage precis hahah..  men jag ar iaf inte rod ngn stans, jag ar lite lagom brun inte neger men det funkar ;) nu ska jag och mamsen shoppa det sista
ha det gutt babe.

tisdag 6 januari 2009

hett hett

puuhh fasen vad varmt det ar och klockan ar anda nio pa kvallen.. underbart stranden hela dagen sa mitt redan brannda asss fick sig ytterligare sol resultatet av det kan ni ju sjalva rakna ut. men men kul var det nai harn idag taxin dit sa tog det ju kanske en halvtimme sa stannade vi hos elefanterna jag mamsen o han som korde och sa fick man mata dom med grona bananer sjukt kul faktisk dom ar fan AS STORA men snalla. min hand sag minimal ut nar snablen kom. sjukligt stora och dom liksom slickar med tungan fran snablen . ah kan inte forklara det det later bara dumt men ja hoppas ni fattar lite iaf haha . sen akte vi fem minuter till och sen var det en san utsiktsplats och vi fotade satan. efter det sa korde vi till stranden, var framme vid tio och akte hem fem. skitfint vatten och massa att titta pa. dock sa var det STORA vagor idag sa jag blev helt drankt av tva som kom tatt efter varandra men ah vattnet ar ju typ 30 gradigt sa det var ganska skont faktiskt ;) dock saknar jag alla dar hemma nu och det borjar kannas lite att man varit borta ett tag.
men nu ska vi inte vara sanna. for imorn ar det PHIPHI island som galler paradise here i come lite mer snorkling och stek i solen (ajajaj sager patty persson eftersom att jag knappt kan SITTA hahaha men men) det blir iaf solskydd utan tvekan. SPEEEDBOAT i en timme imorn vilket mamsen och jag ser fram emot.

BTW det ar lite komiskt tkr jag att bananerna vaxer uppat och kokosnotterna nerat, precis som i sverige:D hahaha nej fan vad kul.
och JESSICA vet du VAAAD idag sa korde vi da utanfor en san THAIBOXNINGSLOKAL och jag bara fick san snilleblixt NEVER BACK DOWN det var liksom EXAKT sa en stor neger var tranare och massa lite mindre snubbar kickade satan jag kan villigt erkanna att mina ogon stod ut som varsta aggen haha . vi maste borja boxas tkr jag GRRRR.

PUSSPUSS

måndag 5 januari 2009

speeeedboat

idag var det snorkling pa bounty island som gallde. vi akte speedboat dit, 400 hastar det du! fasen vad kul det var vagorna var stora sa baten hoppade as mkt. efter en halvtimmes skumpande med flytvasten pa sa var det landstigning som gallde. det gick smartfritt och snart var man pa plats och fick fatt i snorkel o hela koret. det var riktigt mkt vassa stenar och sant sa ja man sag inte klok ut nar man skulle ga i man fick liksom ta tva riktiga KARRING steg och sen slanga sig och simma satan rent dar var sjukt mkt firre fiskar och koraller. dock sa tog det ett tag for mig att fa in sjalva andningstekniken. svalde GANSKA mkt saltvatten trodde jag skulle spy men ah det var det vart. skitkul nar man val gjorde som man skulle. det var ju inte direkt dom sma fiskarna heller.och man simmade mitt i stimmen skit coolt faktiskt. sa dar lag jag med rumpan i vadret i ngn timme, jepp jag brannde ballarna men jag kan sitta ALOE VERA ar raddaren i noden. sen nar vi kom hem till hotellet sa var det duschen och sen blev det shopping. tanker inte rabbla upp vad jag kopte men jag kan garantera att jag ar mkt mkt mkt mtk MKT nojd med mina inkop. pengarna ar dock slut haha..
USCH bara tre dagar kvar nu vill inte hem vill inte hem vill inte hem.

söndag 4 januari 2009

massaaaage

today var det stralande sol sa det var stek till tusen pa stranden med mamsen, som alla andra dagar sa kommer den lite mildt sagt RUNDA tanten miriam fram och sager "masaaaaaaaage massaaaaggeee madaaam? miss?" och gor rorelser med handerna och jaa det later ju inte helt fel sa jag tankte VA FAN jag gar med tanten och sa far vi se hur det gar.. for er som inte vet det sa ar THAI MASSAGE hela kroppen, bokstavligt talat HELA kroppen inga delar glomms om man da uttrycker sig sa. men jaja jag la mig i det dar taltet och slappnade av. och hon borjar lite fint sadar med ryggen och armarna och man tanker mmm detta ar ju riiiktigt harligt! hela jag luktade pepparmint for oljan luktade det. och ja nar hon var klar med ryggen sa tog hon INNERLAREN jag menar kan man annat an att skratta? nej inte jag iaf sa jag borjade garva det var ju en aning pinsamt. men hon fortsatte och ja sen blev det ju benen . men nar hon sen sager till mig att vanda pa mig "Bend over please" sa tanker jag bara FUCK NO detta hander inte. men ja jag fick ju gora som hon sa och vad som hande har nast ar ytterst censurerat men ja jag kan ju saga det varsta jag fick ligga i positioner som jag sag ut som en GRILLAD KYCKLING i. men ja eftatt benen var nastan erat sa var det ju skitskont och sa. men som sagt sa masserade hon med olja och jag var pa stranden i stekande SOL och det kokade ta mig fan sa jag hoppar i plurret. men vad hjalper det nar det ar olja? inte ett dugg. det svalkade men oljan var kvar sa jag tankte ta tillfallet i akt och pressa lite och det gick snabbare an snabbast att fa farg idag. tio minuter sen PUFF, jag lag dar och kande mig riktigt nojd med brannan men sen nar man kommit hem duschat och smorjt in sig med after sun sa ser jag hur ojamn brannan i sjalva varket ar xD benen var bruna . men sen kollade jag armarna det ar underarmar:bruna, armbagar:mindre bruna, blekfis aktigt till och med, overarmar: brunroda.. jag ser ut som en ZEBRA! allt pga att det var olika mkt olja pa olika stallen. men ah det jamnar ut sig imorn pa boooooounty island snorkling pa schemat! fan vad harligt! sen blir det phiphi pa onsdag, i like it!
Thai massage? trots att man kande sig aningen obekvam i de kycklingliknande stallningarna sa kan jag starkt rekomendera det HAJ O IVAJ LEVERPASTEJ!

lördag 3 januari 2009

BIG BUDDHA

idag var det sa kallat pissvader dvs mkt moln sa vi tog en taxi till big buddha vagen var lang och man akte sa hogt upp att man fick lock for oronen xD men fy fasen vad STOR den var! for forsta gangen in thailand kande jag mig liten, skont haha. men jaa det var liksom en bigbigbig vit typ 40 meter kanske? Nar man kollar i sjalva huvudet sa ser den dar stenbuddhan extremt nojd ut nar han/hon/den blickar ut over hela phuket. och ja just det sen en guldig brevid som inte var lika stor men ja den var val 10 meter kanske.. och sen var dar massa andra ocksa man kunde liksom inte rakna dom. vissa var inglasade sa dom var nog akta, iaf sa kan man konstatera att dom diggar buddha och ja alla dom andra, (kan inte namnet pa fler) sen var dar givetvis massvis med munkar. dom i orange varsta trallade satan dar inne i templet, jag tror att det var ngn form av bonesang eller nat. vad annars liksom? men ja iaf sa trodde jag DEFINITIVT INTE att munkar ens fick vara tatuerade men det var det da ngra som var.. dom har kanske levt ett hart liv innan?;) och da snackar vi inte en eller tva tattttttttoooooossss det var hela armarna (det ar ju det enda man ser pa dom och ja liiite av benen, ja forutom huvudet da. dom skyler ju sig med det dar skynket;) sen fanns det da dom som hade vita skynken pa sig och dom hade nog lite mer respekt for det var liksom gamlingarna.. men fast att munkrna sitter dar hela dagarna och ber och har sig sa varkar dom riktigt lyckliga och det ar ju tur det annars hade det ju varit illa liksom fast i tempelt och ska be (sjunga;) femtioelva ggr om dagen men ja dom gillar det.
sen fick man onska sig saker och fick lockoband, om man har det pa sig i tre dagar sa ska onskningen sla in och man ska fa lycka och valgang i livet. det ar kanske bullshit men det skiter jag i for man maste tro pa det sa funkar det kanske liiiite iaf? POSITIVA TANKAR! det stammer valdigt bra overens med thailandare i allmanhet. dom tror ju pa karma och fan jag diggar det assa! det ar ju darfor dom ar sa snalla mot allt och alla. jag ska fan latt bli buddist (H)


BTW ellen ar varldsbast!
"VAAAAA?! såg du en JOHNNY DEPP DUBBELGÅNGARE??? Jag hade tamigfan sprungit efter honom och gett honom en riktig slabbedaskare rakt på nosen :D! vad har hänt annars? SKICKA ETT VYKORT! om du kan alltså, i want oneeeee :D! saknar dig jättedupersuper mkt och ifall du blir träffad av en tsunami så dör jag, för jag älskar diiiig! PUSS<3<3 "

honey! du, inte bara johnny depp utan JOHHHHNNY ALA PIRATES! jag menar vada in love? jag var pa VAG att ge honom den dar slabbedaskaren det var da sjalve FAN att man skulle vara en san javla PUSSY och inte gora det helvete ocksa! kommer han igen sa hoppar jag pa honom, jag lovar och svar pa den heliga hmm MODERJORDS grav. PRAISE THE LORD LANGE LEVE JOHNNY DEPP #2 tjohoooo high life! skitiga ska dom va och dreads mm det ar nice.. men inte i sverige bara har . saknar dig ocksaaa ;D<3

nuuuuuuuuuuu ar jag lika nojd som buddha sjalv och DET ar inget daligt betyg sa nu ska jag shoppa lite till det blir val "CHEAP CHEAP FOR YOU!" det ar det alltid..
pusspuss

torsdag 1 januari 2009

2009

heey!
har sitter jag med solbrillorna i haret och svettas som en gris som en tvattakta turist helt enkelt. det ar hett hett hett har vill jag lova och efter fyra timmars gaende med shopping, (allt ar asbilligt och man skamms for att pruta, men gor det anda ;D) galen trafik sa ar man ganska sliten men man kan inte klaga. det ar helt underbart och idag undvek jag krabborna men vagorna var riktigt hoga sa ratt som det var sa fick man en over sig. det ar sjukt konstigt men vi har da traffat en familj och dom kommer fran kristianstad och bor pa samma hotell som vi. vad ar oddsen for det liksom? skummt men dom ar trevliga.
ha det guttttttt