tisdag 26 maj 2009

inte ens lille moffitt hjälper en dag som denna .

Okej, jag HATAR samhällsarbetet. Jag är så arg att jag vill bajsa i Cecilia Alms postlåda! Hennes arbeten är alltid jobbiga men detta tar ta mig fan priset. Helt jävla omöjligt. Jag har skrivit två sidor och har inte kommit någonstans alls känns det som. Men aja det blir en uppesittarnatt här ser det ut som. Alltid lika roligt. Det är nästan så pass att man vill ta till tårarna.

Nu ska pattson återgå till fördjupningsarbetet, om jag kooolar vippen så vet ni varför.

HEJDÅ.

måndag 25 maj 2009

tänk om alla ändå hade förstått hur roligt det faktiskt är.. ;)

MOFFITT!
MOFF-IT
moffe poffe!

lillelillelille moffis.
Allt för dig, Ida ;)

långa, svarta naglar på en uteliggare är INTE mysigt alls.

Här har vi världens gladaste Patricia Persson!
En shoppingtur i Malmö kan vara en ren uppenbarelse. Ellen och Olivia fick ha tålamod med mig idag. Vi var utan att överdriva ÖVERALLT och letade efter min KOOLA ANNA klänning sen PANG så hittar vi den, det blev köp direkt. Nu är avslutningsklänningen inhandlad.

Jag ska också tillägga att jag inte hade några lektioner men Olivia den lilla slynan smsade mig 09,08. Sen var det bara till att göra vid sig för att träffa denna underliga varelse. Jag hittade mina dojjor här i k-stad, så den påsen fick jag dra på hela dagen.

När mensmonstret, Ellen hade slutat så bar det av till malmö. Jag köpte förutom dojjorna och den omtalade klänningen även ett par jeans shorts, ett linne och en klänning till, eller ja ett långt linne. Jag gjorde av med en förmögenhet men aja fint ska det va, tralala.

Det har med andra ord varit en riktigt härlig dag, jag har en aning ont i fötterna men det är smällar man får ta. Det var fan så mycket bättre än COOPERS TEST vill jag lova.

Från mig till er alla en riktig slabbedaskare mitt på flabben ! :D

söndag 24 maj 2009

hehehehehehelvetet.

Nu startar jag demostrationen "VI SOM INTE TÄNKER PRATA MED IDA FÖRRENS DUVETVAD!" Jag föreslår att alla borde följa mitt förslag och frysa ut fanskapet tills hon berättar allt om the HOT STUFF!

It's time to step it up a notch, I'm ready to lose touch.

HELLO SUNSHINE!
Nu är jag hemma igen, blekinge vistelsen var väl trevlig, kan inte påstå annat men det är ju ganska skönt att komma hem till skåneland och se lite långa människor med lika stora öron ;) ingen listersjuka här inte.

Idag är det en bra söndag och en ännu bättre måndag imorgon, inga lektioner. Det blir shopping i malmö, nice. Sen är det skola på tisdag (tyskan också fan i helvete) och onsdag för att sedan på kvällen bosätta sig i hlm. Sen är det SIIIIIESTA! Fett nice :D:D:D

Allt är ännu bättre än det brukar, man kan inte klaga asså! :D

fredag 22 maj 2009

"TITTA RAKT FRAM PATRICIA, INTE PÅ PEDALERNA, RAKT FRAM!"

PRESSMEDDELANDET LYDER FÖLJANDE!!!!
- Patty Persson har övningskört idag! WOHOO naturbegåvning, en piss i mississippi! Okej riktigt så enkelt var det väl inte. I ärlighetens namn så fick jag faktiskt bara starta, frikoppla, i med ettan och gasa sen tuta runt lite. Jag kan tillägga att det hoppade till ganska rejält. SATAN vad gasen tar asså, helt sjukt. Jag nuddade ju bara lite fint sådär och släppte JÄTTE SAKTA, tyckte jag. Biljävlen däremot gjorde värsta grodhoppet. Men min älskade morfar hade tålamod (till skillnad från mig) nu blir det till att köra imorgon och på söndag för satan vad roligt det var.

Vi kom upp till stugan i onsdags, idag är det fredag och vi åker hem på söndag. I ärlighetens namn så har det faktiskt varit roligt hittills. På måndag tutar jag och ellen till malmö, vi behöver helt enkelt kläder tills SIESTA. Och vi kommer ha en hel del att snacka om tror jag ta mig fanken. (HEJJA PATTYS FILOSOFI, buu för olivias hehehehe;) sen är det skola tisdag och onsdag för att sedan på kvällen pysa till hlm och inta sieeestan på torsdag, rawwr!

tisdag 19 maj 2009

hell yeah

Matte np sista delen idag, jag fick blackout och missade två uppgifter, men man kan inte vara på topp alltid. Sen var det trendie med ellen, nice.

Imorgon är det en lektion, samhälle. Sen åker jag till stugan och kommer inte hem förrens söndag (!) jag vet. Det skulle inte förvåna mig om jag slutar säga R och ena örat blir större än det andra. Det är symptomen på dam dam dam daaaam, LISTERSJUKAN! Då ä de eeente OOUULIGT! 1000 gånger värre än svinpest, getpest och allt det andra ;)

Nu har jag dejtat duschen så här sitter jag och torkar och tänker på hur underbart bra allting är just nu. Ska bättra på brännan i helgen sen jävlar är man på topp!

måndag 18 maj 2009

MÅNDAG

HEJ!
Idag har jag inte något smaskigt att dela med mig av, jag kan dock berätta att jag har städat hela lägenheten. Sen hade daddy och jag quality time vi kollade Austrailia och käkade godis. Nyttigt värre.. fint att börja en måndag på detta svullo viset, men gott var det.

Jag kan också berätta att mina hyfsat långa naglar i skrivande stund skulle beskrivas som...just det, STUMPAR. Taskigt läge för patty persson men det är inte mycket att be för. Jag är ett hopplöst fall.

Imorgon är det NP sista delen i Matte A, det borde ju vara en piss i mississippi men ja vi får se hur det går.

Haj o ivaj hallonpaj!

söndag 17 maj 2009

firrefirrefirre fisk....såja näbbgädda! ;)

HEJ!
Helgen har varit toppen. I fredags så var jag först med matty, han skulle klippa sig och jag fick följa med som moraliskt stöd när tanten-med-den-stora-rumpan skulle kapa lockarna på honom. Sen ringde Ellen och skulle ha med mig till åhus där det skulle komma MAAASSSSSVIS med folk, 150 om man frågade Axel. Jag, som den säkra källan jag är kan avslöja att det bara var 15 pers. Men tja det var trevligt ändå. Lotta på bussen tog fan priset HAHAHAHAHA!!!

I lördags var jag uppe med tuppen mot min vilja. Körskolan på kurs kl 09,00. Fy fan vad tråkigt det var. Usch, gäsp,gäsp,gäsp,GÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP. Ja ni fattar vinken. Efter det var det stan med mamsen, hem, duscha, fix, sen bilen till BÅSTAD! Emma och Elin är det ta mig fan världsklass på. Alltid roligt med er. Sen idag var det chill sen glass, havet och doppa fossingarna i vattnet (mer blev det dock inte, ganska varmt i vattnet men NEJ för kallt)
Sedan var det dags för ett låångsamt förväl ;) hahah. MIDSOMMAR DÅ JÄVLAR!

Nu känner jag att jag har skrivit aldeless för mkt, måste bara lägga till detta - EUROVISION SONG CONTEST IN MY ASS! Vi gav det faktiskt ett ärligt försök. Island var väl helt okej men resten var ta mig fan PINSAMT att se på. Så det blev gyllene tider för vår del ist ;) fan så mkt bättre! :D

VI ÄR BRA, TRALALA!

torsdag 14 maj 2009

ETT CV

Föreläsning idag, en sjukt tråkig sådan. Han var inte så bra på grammatik heller "En CV" det är det ta mig fan bara tillåtet att säga när man är under sex år. Sen var det tyska med tyrannen med dom enorma svettlökarna, suck. Sen vandrade jag och Sandra till hemmakväll och köpte godis, nu sitter jag här och gör inte mycket alls framför datorn. Jag har iaf hittat en alternativ klänning till avslutningen. Min kära mamma tyckte också att denna skönhet var otroligt vacker så jag ska nog slå till. Nelly har fina kläder och dom är inte så värst dyra heller 499:- det kan jag väl leva med.


onsdag 13 maj 2009

du och jag det låter förjävla bra :D

Matte nationella idag. Det kändes lite för lätt faktiskt. Sen hem igen halv tio kolla A Walk To Remember och gråta något fruktansvärt, till och med hulka lite.. sen sov jag ett tag och efter det tog jag tag i engelskan så nu är den klar. Egentligen måste jag skicka in tyska orden men ja, det har jag ju inte gjort. Och för tillfället i skrivande stund så har jag inga planer på att göra det heller.

Imorgon ska vi lyssna på någon föreläsning, men jag har ingen aning om vad den ska handla om. Men jag vet en sak iaf, Jag Patricia Persson har garanterat G i tyska för tro det eller ej, men jag hade starka G på nationella det är ett under.

Jag kommer sakna stugan :)

tisdag 12 maj 2009

SPARRISMYS!

Ellen min sköna böna, vad skulle man ta sig till utan dig? Döden dö antar jag. Du är en klass för dig själv, utan tvekan.

Idag har jag fått på mig helvetet själv. Just det - TANDSTÄLLNINGEN. Dock bara den delen som inte syns, det är ju positivt det iaf. Jag kan fan inte tugga, knappt ens svälja och känner smaken av stål, låt mig tänka.... HELA TIDEN. Men fatta sikken babe jag kommer bli om två år. Då ska jag ta igen för det nunneri jag kommer få leva i nu ett tag. Men det är det värt för huggisarna ska bort.

Jag och ellen har iaf gjort min engelska, ska bara skriva om kids with guns imorgon annars är jag klar och det känns fruktansvärt skönt.

måndag 11 maj 2009

o h b o y .

HEJ!
Idag var det en ganska soft men ändå dryg måndag. Men en klapp på axlen till mig för att jag drog på mig bikinin och plumsade ner i vattnet. Starkt jobbat tycker jag ta mig fan. 40 längder, 1000 meter, det känns lite i axlarna.

Nu ska jag dejta duschen på nytt (gillar inte dom på badhuset) sen ska vi tuta iväg till Vinslöv till kusinerna för martin ska ju då fylla år va.

Haj o ivaj hallonpaj!

söndag 10 maj 2009

I really really want to.. be with you.

Helgen har varit nice. Fredagen spenderades med Ida, som förövrigt definitionen av klockren och underbar. Håret blev dock .. mindre lyckat hahaha! Men tja, det var skönt att träffas, vi behövde snacka av oss lite. Idas lite mindre bra sida är att hon INTE KAN SOVA. Så jag fick som ida säger "sova ut" till kl åtta, sen sträcka på mig tills halv nio sen fick jag bannemig upp och hoppa. Sen blev det frulle och sen kom den lilla svarta (bilen då asså) och hämtade upp mig. Idag har jag mest slappat, skulle plugga men aja det gick som det brukar gå dvs inte alls.

Imorgon är det badhuset med klassen och jag vill bara lägga mig under kniven och skära av allt överflödigt men jaja jag överlever väl det också. Ska hålla mig under vattnet och fuck no att jag ska sitta någonstans för där går bannemig gränsen.

Jag sitter och håller på en hemlighet, en smaskig sådan.. rawwr!

fredag 8 maj 2009

PÅ TOPP!

SCORE!
YES!
WONDERFUL!
TJALALALAAA,
HELT FUCKING UNBELEVABLE ASSSÅ!!

torsdag 7 maj 2009

Hej träningsvärk!

Jag har träningsvärk och jag ska träna MRL idag. Hur jag ska överleva detta är däremot oklart. Det är snart sommar och det är av den enkla anledningen som jag pinar mig igenom massa träning.

Jag har fått massa skit på armarna - jag tål verkligen inte nötter, sad. Tur att inte halsen svullnade iaf. Det skulle ju varit betydligt värre ;D

En sak är iaf säker, imorgon är det fredag och jag känner starkt behov av att träffa min syster från helvetet (som för tillfället befinner sig i himlen) så det ska bli förjävla skönt att träffa dig, du är bra tralala.



JAA, jag saknar linus, jävligt mycket bättre mattelärare än ryckiga lisa vill jag lova ;D om jag nu ska vara nostalgisk så saknar jag till och med polen en liten smula ;)

onsdag 6 maj 2009

finally.

HEJ!
Idag var det bara samhälle sen matsalen (inte gott) sen trendie (MAT) sen shopping, vi gillar som sagt skor. Jag skulle köpa parfymen men virr kärringen hade inte den hemma så det får vänta helt enkelt. Sen vandrade jag och min kära böna hem till mig och ja åt lite till, JAA vi gillar mat. Men sen kan du ge dig fanken på att vi brände det också. BOX fy faaan vad bra träning det var! SHIT POMFRITT! Men när han sa dom hemska orden "idag ska vi jobba EXTRA mycket, jag är inte nöjd förrens någon spyr" Då blev jag lite nervös faktiskt. Det hela var en aning smärtsamt men det tog. BURN BABY BURN!

Efteråt så kändes det ta mig tusan i benen, ryggen och axlarna så trappan var inte rolig. Jag hade (eller snarare har) spagettiben. Sen hjälpte det inte att värsta getto gänget var en bit bakom. Efter att jag och bönan hade skilts åt så kan du ge dig fan på att jag rappade på. Sen hem och ner i tvättstugan vilket betyder ännu mer trappor (tortyren tar aldrig slut) nu har jag iaf fått dejta duschen ett bra tag och det var utan att överdriva minsta lilla rena rama paradiset. Sen blev det ansiktsmask också underbart.

Min brunögda skönhet gör mig glad, bara vip som vet vem han är och jag planerar att fortsätta hålla det hemligt, än så länge ;)

tisdag 5 maj 2009

slicka glassen, visa C4 var skåpet ska stå aaaaight -.^

Tjingeling !
Idag är det sannerligen inte min dag. Svenska uppsatsen kändes väl okej blev lite fjolligt men aja. Jag avslutade iaf på ett sant patricia sätt så jag är nöjd ändå. Sen blev det tandläkaren, gick som smort, jag gillar dennis. Har lite ont i tänderna så vi skippar träningen idag. Men imorgon blir det träna med JJ och roxana.

Det har faktiskt hänt ganska roliga saker idag. Nostalgia GLASSEN fan vad pinsamt det var men aja så jävla roligt ändå :D:D sen när sandra och jag skulle tillbaka till school. HAHAHA! Dom sad sad sad C4 eleverna fick allt sig en liten show där bannemig;)

söndag 3 maj 2009

"för jag är grisiga patricia"

Detta tillägnar jag dig Daniel. Du vet att vi snackar om NÖFF NÖFF klappa killen på brösthåret.

Nu kan jag släppa den oerhört intressanta informationen att jag är tillbaka i civilisationen igen. Blev lite stek i stugan sen in i bilen och pysa hem, -städa. Sen kom kusinerna, lovley. Nu har dom åkt hem och här sitter jag och känner mig som världens solkigaste människa. Fitta vad sliten jag är helt sjukt. Imorgon är det iaf COOPERS TEST bara det får mig att känna mig en aning illa till mods. Det är dock daddys födelsedag imorgon också, ska shoppa present på hålan tror jag.. hehe.

En sak är dock bra, jag har fått lite färg bannemig. THAT'S THE WAY AHA AHAA I LIKE IT AHA AHAA!

lördag 2 maj 2009

JAA, det är jag som är Patricia ;)

DUUUUUUUUUUUDE!!!!
Okej nu är det som så va. Att igår anlände jag och Ellen till Blekinge och ja, jag såg den där igen med polare denna gången. Det roliga är att "det där" som vi kallar denna mänskliga(?) underliga varelsen såg mig också. Han kom i flock den lille saten, haha. En sak är iaf säker, i Blekinge vet dom inte hur man spanar neutralt och civiliserat. Här snackar vi stirrande. Ta en ordentlig titt kära Romeo för mer blir det då rakt inte.

Sen var det TORKÖ as fint vid brottet, jag älskar det stället kommer att sakna det. Idag åkte världens bästa böna hem så här sitter jag med mamsen och daddy en lördag kväll. Jag har mest stekt faktiskt och fått lite färg. Jag gillar det!

Imorgon är det stek, sen åker jag hem. Det ska tilläggas att min stekolja gör susen!

JOOO just det, såhär i förbifarten kan jag då nämna att min mobil är OFF inget batteri. Men det är inte det som är problemet. Jag ser inte när någon ringer och om jag har den turen att jag faktiskt kan SE mina sms så kan jag ändå inte svara. Så anledningen att jag inte svarar är inte för att jag hatar er och är en liten bitter fitta, utan för att min mobil är allmänt störd. Nu vet alla det.

Tja, det är sannerligen småfolket som bor här i Blekinge. Man tror att det är små glin på 8 bast men skenet bedrar, det är bannemig studenten till sommaren för dom små rackarna! Avslutar med en klassiker
- "HELT FUCKING UNBEEEELEEVABLEE ASSSÅÅÅ!!"