fredag 31 juli 2009

"FÖR JAG ÄR TANNALÖÖÖÖÖS, FÖR JAG ÄR TANNALÖÖÖÖÖÖS!!"

Eller hur var det nu fredrik?
Lalalalalaaaa.. Jodå i förrgår åkte tänderna ut (japp i plural) det var som såhär.. En utländsk typ polsk eller rysk kvinna i 50+ åldern skulle jobba med tången så att säga;) en annan aningen mer OKUNNIG skulle bedöva mig. FY FAN. SMÄRTA. AJ. Inte nog med det. När den andra sen skulle börja banka ut första tanden fick hon bedöva mer för jag kände lite.. inte så farligt men ändå. Den andra där emot kände jag ALLT. Det var inte nådigt så jag skrek AJ.AJ.AJ hon fick sticka igen såklart och jag kände till och med sticket fattar ni hur illa det var? TANDVÅRDSHUSET IN MY ASS.

När det väl var gjort så såg jag ut som en valross med bäverkinder. Jag var hungrig som aldrig förr men fick inte äta. Nu räknar jag dagarna tills tufftufftuff...rälsen ska på. Kul. Nej. Men sikken babe jag blir om två år.

Jag är ju då i stugan och solen skiner men det blåser. Folk kommer och tittar titt som tätt tycker jag. Nice.

Nu ska jag ut i solen sen blir det Karlskrona.

tisdag 28 juli 2009

en mysig dag i skärgården med en massa shopping.

JAG HAR ONT I MAGEN.
8 timmar och 12 minuter sen ska tanden/ tänderna? ut. FY FAN. Jag kommer gråta som en barnunge.

Idag var det en tur i bilen runt om i blekinge. Kristianiopel, och en massa andra ställen sedan blev det shopping i Karlskrona. Mamma och pappa betalade (vilket var väldigt snällt med tanke på hur korkad och dum jag har varit)
Det blev en sväng på MQ
- En kofta
- En röd tunika som hade virkade saker vid pattarna
- En till tunika, svart med lite vita broderier på och knappar hela vägen, eller inte knappar men typ hakar med bluppar på. (Låter skumt men den var fett snygg)
Jag suger på att förklara men VA FAN skitsamma jag försöker iaf.

Sen blev det nya Gladiatorsandaler också... Med tanke på att världens, vintergatans, universums snyggaste JESUSsandaler gick sönder en vild partynight så fick man ju snällt nöja sig med ett par vagabondisar. Men dom var fina dom också.. Saknar dock det flätade och nitarna på dom gamla godingarna.. men man åker ju inte till thailand för att köpa nya..(JO jag har övervägt det, jag älskar dom skorna... fan)

Efter shoppingen hade vi ju tänkt käka på Lisas Sjökrog men DET sket sig ju grundligt eftersom det inte längre existerade. Så vi satte oss på en mysig fiskeresturang ist, där världens sötaste servetris serverade oss. Det blev lite smått genant när jag hade besällt in räklåda (då TROR man ju att det är lite såhär att man får in det i en LITEN (med STORA bokstäver) låda. men NEJ FÖR FAN. Ni vet sånna fetestora trälådor? Typ 45 cm LÅNGA och 30 breda? Sånna som man kan tänka sig att resturangerna får in räkorna i, FRÅN FISKEBÅTEN. EN SÅN kommer han med) Så säger han "jaha, du skulle ha laaaaaaudan då ja" JAG TRODDE JAG SKULLE DÖ. Okej jag var hungrig men det såg ju ut som om jag inte hade ätit på evigheter. Matvrak eller ej, gott var det ;)

FAN vad jag älskar när solen skiner. Helt underbart.

söndag 26 juli 2009

smultron-patte

Idag åkte bönan hem till civilisationen igen. Det har varit fyra helsköna dagar, en hel del kortspel och en massa promenerande. Gud vad jag älskar havet, i kombination med bönan så var det hur bra som helst :)

Här sitter jag nyduschad (för andra gången idag) och luktar smultron. Bokstavligt talat. Allt detta pga att mitt schampo och balsam doftar smultron, underbart. Jag skulle kunna äta upp mitt hår om det inte vore för att själva tanken på att tugga på hår får mig att vilja kräkas men aja ni fattar poängen. Jag luktar i vilket fall som helst underbart hehehehe.

Om TRE dagar ska jag dra ut tänderna och fy FAN vad jag är nervös. Kommer att skita ner mig i den obehagliga ligg-nästan-men-inte-riktigt-huvudet-längre-ner-än-fötterna-tandläkarstolen. USCH.

Jag ska också ta mig tid till att träffa freddan lite, det var ett tag sedan nu ju. Man saknar honom faktiskt en aning. Fredrik, min räddare i rustning på en vit häst här i kuggeboda (typ)

PUSS!

bönan, jag och en jävla massa lax!



fredag 24 juli 2009

5 veckor ifrån varandra får oss att som cecilia alm skulle sagt "LOOOOOOOOOOK OUTSIDE OFFFFFFFFFF THE BOOOOXXXXX"

HEEEEEY!
Jessica anlände till Ronneby station 13.00 igår sen var det maxi en sväng efter det bar det av till kuggeboda. Vi hade ju en hel del att snacka om, kan man väl lugnt påstå så vi satt på glasvarandan med massa ISTE och babblade som bara vi kan. Sen kände vi att en runda kubb skulle sitta fint. Jag vann (Y) hehehehe. Efter kubbspelandet kom jag på den briljanta idéen att vi skulle gå en sväng till torkö, stenbrottet alias hålan. Så det gjorde vi. Det var förjävla varmt i vattnet och med knotten svärmandes omkring oss så beslutade vi oss för att bada. Jessica frågade mig tre ggr om det fanns fiskar i vattnet och jag svarade NEEEJDÅÅÅ inga fiskar alls det har varit ett kalkbrott, dom bara fyllde på det med havsvatten, inga fiskar.
Det fanns lite hinder dock.
1: Inga badkläder.
2: Det är 27 alternativt 40 meter djupt.
Lösningarna blev följande
1: Näcka FTW!!!
2: Man kan ju simma liksoooooom.

SÅÅÅ vi slängde kläderna och hoppade i. BALLS OF STEEEEEEEEL!!

Sen kommer vi hem och mamma och daddy berättar att det är en LAXODLING i brottet. Jag menar va fan. Det var DET som bojjarna var! Jag frågade JJ "Varför är där en boj där?" hon bara "det är väl för att det är som djupast där?" Vi beslutade oss för att tro på den teorin. Tur vi inte hoppade från klipprona och fastnade i näten.
Vi hade i vilket fall som helst en sjukt rolig kväll.

Jessicas kommentar "Men patte då, jag har redan fått dig att näcka i en laxodling, vad ska vi hitta på dom andra dagarna?"
Jag säger som såhär...FORTSÄTTNING FÖLJER!

onsdag 22 juli 2009

STILL GOT IT!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min extremt dåliga uppdatering. Jag ska summera de senaste dagarna lite snabbt sådär.

I söndags var det då tennis, det ÖSREGNADE sjukt drygt. MEN jag satt ett stenkast ifrån självaste Henke Larsson jag menar DÄR var regnet bortglömt. Söderling vann och allt var frid och fröjd.

På måndagen var det dåliga besked, men som tur är så finns det ju piller till allt så att säga. Hur som helst så följde iaf Nellie med till stugan, sjukt klockren är hon, nästan som mig ;) hehe.. Hon åkte inte hem förrens idag. Jag har alltså spenderat tre dagar med kusinen vilket har fått mig att sjunka i ålder rejält. VI HAR bland annat: gömt oss bland mattorna på öb, tävlat om vem som kunde hissa benen högst i sängarna på Jysk, hånat tyskar och lite annat smått och gott.. Ungen är sjukt rolig punkt slut.

Imorgon kommer världens bästa böna till mig och stannar tills söndag. Vädret ska bli skitkasst men vem fan bryr sig? Vi har kul vad vi än får för oss så det blir säkert as nice!
Här kommer en av dom underbara estetbilderna HAHA.

lördag 18 juli 2009

HAKUNA MATATA!!

Tjingeling..ling..ling!
Idag är jag GLAAAAD för nu är jag hemma igen (iaf några timmar) Imorgon är det tåget som gäller 07,50 (skjut mig) sen blir det tennis för hela slanten (och sen vid någon mer genomlidlig tidpunkt ska jag plinga till jessica för bönan blir 17 :D!)

Jag ska sitta och kolla tennis á söderling imorgon vilket faktiskt ska bli riktigt nice, för att inte tala om alla kändisarna^^. Det är ju själve fan att man är av med kameran! Men ajjjaaaa det blir säkert trevligt. Jag är ju en sucker för bortskämda brats, förstår inte VARFÖR men ja jag får väl acceptera det. Det betyder ju att jag med största sannorlikhet kommer få påminna mig själv om att stänga munnen X antal gånger imorgon. VARFÖR är dom äckligt snygga medvetna om att dom är just det, äckligt snygga? Det är en bra fråga.

Outfiten har jag valt ut med vissa svårigheter men det blev ganska bra må jag säga.
På måndag blir det en sväng till mormor och få sommarpengarna, sen hämta kusinerna och pysa tillbaka till stugan, vilket känns helt okej.

En gammal bild på mig och macke, min kära kusin (som för övrigt faktiskt är längre nu) Man kan ju med hjälp av denna bilden konstatera att både han och jag har steket i oss.. HAHA.

torsdag 16 juli 2009

berg-och-dalbanan patricia

Tjingeling!
De senaste dagarna har varit minst sagt omtöcknade, men det är inget som jag tänker gå in på djupet på här.

Idag har jag stekt på stranden, underbart. Det blåste dock lite mycket men ajjaa smällar man får ta! Sen var det hem, städa städa städa (HUR MYCKET DAMM FINNS DET EGENTLIGEN????? Ingen som inte har haft en golv slipande pappa i TRE dagar kan förstå hur jag känner mig, INGEN hör ni det?. INGEN.) När jag stod nyduschad och skulle laga mat så kommer THOMAS in med tre ölburkar och är snackesugen. Han är för härlig.

Jag har också läst en grymt bra bok, babbeldrottningen heheheh asnice! Hon är lite som jag, tänker inte innan hon snackar men det kallas faktiskt charm ;) (dock skall tilläggas att varken denna LIZZY eller jag snackar om andras hemligheter utan bara våra egna, titlen gör det lätt att missuppfatta den delen)

Imorgon blir det stranden igen om solen vill som jag - SKINA. Vilket jag innerligt hoppas på, min bränna är mycket vacker, soltimmarna satt fint med andra ord.

GRATTTIS FREDRIK 18 idag tralalalalaaa!

söndag 12 juli 2009

med insperation av ida ;)

Dagens konstaterande : Det finns allt för få människor som är värda att ett förtroende.

tre goda ting.

Nu har jag förstått hur bra jag hade det innan. Helt sjukt att jag slängde bort det och som dom uttrycker det "lurade" mamma och pappa. Det känns ganska uselt faktiskt. Jag har sårat mamma en gång för alla och pappa är ju så himla snäll men GUD jag hatar att se dom så besvikna och veta att det är mitt fel. Det är helt hemskt.

Just nu känner jag mig i behov av tre underbara, ärliga och bra personer.
Jessica som äntligen är hemma (!) och jag saknar henne sjukt mycket (vi skulle ju träffats idag men det sket sig pga mitt slarvande)
Ida, som liksom bara är allmänt bäst på högsta nivå (vad fan skulle man gjort utan dig liksoooom? typ blivit våldtagen på riktigt och det vill vi ta mig fan inte;)
Philip som får mig att känna mig som en bra människa när jag minst förtjänar det. (Bara för att vi ska se söderling..ing..ing KOOOUUUUUNGEN om en vecka, om han nu tar sig till final vilket jag inneligt hoppas)

Nu ska jag (som förövrigt befinner mig i blekinge nu en vecka) sätta mig med en bra bok och försöka vara lite mänsklig.

.

HEJ!
Nu jävlar är det inte roligt att vara en del av familjen persson och heta Patricia. Det är inte nådigt ska ni veta. Nu fattar ni förmodligen inget alls men jag ska göra mitt yttersta för att ge historian rättvisa UTAN att säga för mycket.
---
Jag har suttit här ett bra tag nu och filosoferat över hur jag ska bära mig åt för att skriva ner detta möget och det går inge vidare. Jag får nog ta och skita i det. Kanske senare när jag har sansat mig.

!

Cruella de ville har beslagtagit min käraste ägodel, mobilen.

torsdag 9 juli 2009

“Hello, hey Jo, you wanna give it a go?”

Hey sista, go sista, soul sista, flow sista
Hey sista, go sista, soul sista, go sista

Här sitter jag och diggar, solen skiner och humöret är på topp.
MMM SOMMMMAR<3

Som små sugsvampar som tar upp all min energi.

Ni vet ibland när det känns som att man verkligen inte vet vad man egentligen vill? Som att man nästan slits av på mitten och önskar att man vore två personer ist för en så att alla kunde få sin del av kakan? En fråga som jag ställer mig själv om och om igen är om det verkligen är värt besväret att ha människor runt mig som enbart tar energi och inte ger någon alls?

onsdag 8 juli 2009

"Kiss me and free me"

Igår satte jag på tvn och såg MJs minnesstund, gud vad hemskt det var. Speciellt när dottern går fram och bara gråter, jag kan väl säga som så att jag tjöt som en barnunge. Efter det så var det konserten DANGEROUS, det är ju helt jävla otroligt hur grym han var. Samtidigt som det är så fruktansvärt tragiskt att han aldrig var riktigt lycklig eller tillfreds med sig själv. Om jag ska vara riktigt ärlig så tror jag faktiskt att det är först nu, när han gått bort som han verkligen har funnit frid.
Så nu ska jag leta upp alla våra gamla MJ skivor och digga klassikerna BEAT IT, THRILLER, MAN IN THE MIRROR, BAD, WILL YOU BE THERE, BLACK OR WHITE mfl. Pedofil eller ej legend är han ta mig fan! Jag vet inte ens om ord som legend och fenomen räcker för att beskriva honom, THE KING OF POP.
<3

Jag säger bara: Elvis, screw you!
Lite vickande på höfterna är ju ingenting jämfört med moonwalken.

tisdag 7 juli 2009

klänning, solbrillor och jesussandalerna..

...en helt vanlig dag på stan med ellen helt enkelt.
Förutom rundan på stan så har jag inte gjort allt för mycket. Jag har; städat, gjort om bloggen lite och läst bloggar som vanligt. (Kenzas slår ju blondinbella med hästlängder.) En soft dag utan tvekan.
Nu ska jag faktiskt ta mig i hampan och kolla upp kommunikationen från båstad till halmstad den 19e. En sväng i halmstad hos palle, det tackar man ta mig fanken inte nej till!

För att komma till källan måste man gå mot strömmen.

måndag 6 juli 2009

Parapapapa!

Hej, idag har jag mest tagit det lugnt och allt bara flöt så kommer daddy hem och säger att farmor äntligen har lagts in på sjukhuset och allt det där så vi ska dit en sväng innan jag drar ut på stan.
Jag är nog lite orolig, hon må vara en riktig stålkärring så hon klarar nog fan detta också. Men skära i halspulsådern låter lite läskigt tycker jag.


Ikväll är det då rixfm festival här i lilla kristianstad, jag vet inte om det är ngn höjdare men jag ska iaf dit och kolla läget med folket.

Jag måste skryta lite och säga att jag är mkt brunare i verkligheten. Jävla blixt som ska förstöra alltihop.

söndag 5 juli 2009

Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad

Nu ska jag göra mitt bästa för att summera de senaste dagarna. I fredags kom palle, vi åkte till stranden och stekte sen var det partaj på kvällen. Ella fyllde 18 (grattis igen) så vi förfestade i vä, och det var sjukt trevligt så tack allihopa. Sen bar det av till stan och ja vi var glada sen är det lite klurigt hurvida jag ska eller inte ska berätta resten men ja Sandra den underbara bruttan KRÄKTE på mig. Det hände en hel del till men som sagt, vissa saker mår ni bäst av att inte veta ;)

Dagen efter vaknat jag kl 06,15 och tänker "shit... fan vad konstigt man kan drömma" sen känner jag kräkdoften. Jag bokstavligt talat hoppar upp från sängen och kollar tightsen (som en gång hade varit vita) jodå mycket riktigt där är den låt oss säga 15 cm i diameter stora kräkfläcken. DÅ inser jag att detta verkligen har hänt. Jag tvättar tightsen för hand 3 ggr (kräkdoften som ångade upp i ansiktet på mig när varvattnet spolades var INTE nådig) Denna dagen luktade precis ALLT kräk. Men palle var här så vi åkte till beachfotbollen och stekte.

Sen var det dax att lämna palle på kvällen, jag hade hyrt film och köpt godis och försökt övertala mig själv att det inte allllls är onormalt och tråkigt att sitta hemma och ugga framför tvn en lördagskväll. Så jag ansträngde mig verkligen, kollade på filmen som var helt okej men gud vad rastlös jag var. Detta dög ju inte, så jag gick ner på stan och träffade marina och co ett tag sedan blev det ellen för hela slanten. Jag kan säga som så, det var betydligt bättre än en påse godis och "My best friend's GIRL"

När vi skulle till bilen, så gick då tre lagom kåta snubbar efter oss. Så säger den ena att hans polare beeeeeeeer om att vi ska hälsa på honom för han har inte fått nåt på hela kvällen (detta sorgliga gossebarn) men ja rapp i käften som man är så klämmer jag ur mig "jahaa men det är ju du som är så satans närgången" Det låter inte så kul nu men fan vad vi skrattade, SJUKT roligt.

Nu sitter jag här och bokstavligt talat njuter av en hemmakväll. Den stora frågan är om jag kan hålla mig till den ursprungliga planen och stanna hemma hela kvällen ikväll? ...nåja, vi får väl se hur det blir med den saken

BILDER ... fredagen.


Palle och Ellen

Bella och Emilia

GRATTTTIS ELLA! ;D

Jag och bello

Jag och Philip L

Patricia & Patricia, världens bästa kombination.

fredag 3 juli 2009

uppe med tuppen !

Tro det eller ej, jag är pigg!
Här sitter jag och väntar och väntar och väntar på att kunna gå till tåget. Jag gick visst upp lite för tidigt. 06,00 plingade världens mest irriterande melodi i min kära telefon, ett tag övervägde jag faktiskt att slänga den i väggen. Men jag gick upp, dejtade duschen gjorde vid mig och här sitter jag nu och gör I.N.G.E.N.T.I.N.G annat än att vänta. SNART PALLE, SNART SNART SNART :D:D:D

torsdag 2 juli 2009

grattis i förskott...typ? ;)

Här sitter jag och filosoferar medan nagellacket torkar för fulla muggar.
Jag längtar tills imorgon då palle den underbara anländer. Sen känner jag att jag verkligen börjar sakna jessica. För helvete kom hem från spanien nu? ;D Sen har jag lite smått dåligt samvete för att jag inte är hemma när hon ska fira sin födelsedag.. men jag kör på klassikern DET LÖÖÖÖSER SIG! :D

"P" är bra överlag (Y)

IMORGON KOMMER PALLE! :D:D:D:D:D
Det blir ingen sovmorgon för min del, tåget 07,50 och möta denna undebrara varelse i hlm sen tillbaka igen, men vad gör det? INGENTIIING för palllleeee stannar tills lördag och jag gillar det skarpt! :D

Idag var jag i åhus med min kära mamma, det var stekhett (jag hade då på mig ful-bikinin för att sola bort märkena efter snygg-bikinin) MEN det verkar som att solen tog mer än jag trodde va så nu har jag märken efter ful-bikinin. I-lands/ vardagsproblem. Philip och jag måste nog börja med vårt tv-pogram snarast möjligt, ingen kommer någonsin att förstå hur roligt man kan ha med två EXTREMT bleka blekfisar (jag har aldrig tidigare skådat något liknande)

Så min ypperliga plan om att pysa till åhus med palle imorgon verkar ju gå i stöpet. Det var RIKTIGT tjockt med blåalger där, värsta gyttjan. Sen fyller ju Ella 18 så jag måste köpa present till henne också, jag är alltid ute i sista stund. Jag antar att jag får dra med palle på en shoppingtur trots allt.. ;)