måndag 31 augusti 2009

Tjingeling

Nu är scoututrustningen packad. Shit fy faan vad tungt det blev. En mil låter plötsligt väldigt långt med den där på ryggen. Ajja, det går nog fan bra det också. Nu ska jag fixa det sista sen ska jag sova! Måste ju vara pigg imorgon...

Bye!

Idag är det måndag om ni inte visste det.

TJA!
Jag trodde att jag började spanskan kl 08,00 idag men icke! Där stod jag och knackade som en jubelidiot men inte fan var det någon som öppnade för det. Senare fick jag reda på att vi var lediga. I vilket fall som helst så satte jag mig i biblan och började med svenskainlämningen som skulle in i eftermiddag och jag hann till och med klart med den innan vi började kl 09,25 (FAN vad jag kunde ha sovit idag) Sen rullade dagen vidare och nu en godispåse á hemmakväll och två paket Compeed senare sitter jag här och tar det lugnt.

Imorgon är det skogen som gäller, 08,40 ska jag infinna mig i min scoutmundering på skolgården. Det är ju tur att man har YPPERLIG kontition, är ett med naturen och allmänt frilufstkär. Dock är jag inget av de tre sakerna men jag tror att det blir roligt ändå :)

söndag 30 augusti 2009

ÖVNINGSKÖR

Tjingeling! Idag har jag spenderat över en timme med att övningsköra.. Det gick faktiskt askalas. Känns som att jag nog kan klara det ändå;) (visst hoppade det till ibland men även solen har sina fläckar gott folk) Nu är jag sminkad och ska bara byta kläder sen blir det hem till Macke och Nellan, nice!

lördag 29 augusti 2009

-

Nu ljög jag. Vi byter film till I TAKET LYSER STJÄRNORNA. Hehehehe.
Bye!

BOAT THAT ROCKED

Efter allt springande och provande av kläder så är jag ganska död. Nu kollar jag BOAT THAT ROCKED (jepp, den som jag och JJ såg på bio för ett bra tag sedan) Den är faktiskt sjukt rolig. Det är en sådan film som man blir glad av och det gillar vi i familjen persson skarpt.

Nu ska jag återgå till filmtittandet, ha det gutt.

Ny garderob.

Som sagt så var det shopping med mamsen i Malmö idag. Jag shoppade loss ordentligt.. Nu har jag hängt in allt i garderoben och räknat ut hur mycket fattigare jag blev av trippen till Malmö. Jag köpte följande...
- Jeanstuika/stor tröja, Zara
- Vit lång stickad kofta, Zara
- Kavaj, Zara
- Grön klänning med vit spets och virkade detaljer, någon liten mysig butik i Burlövs center (Svar JAPP vi var där också)
- Underkläder på diverse ställen
- Jeansleggins som såg ut som RIKTIGA jeans as snygga tighta med fickor och riktigt jeanstyg. Lovely, Solo
- Svarta leggings som såg ut som svarta brallor, Gina
- Mörka jeansleggings, Gina
- Ljusa jeansleggings (sånna steniga som jag hade innan men som redan har gjort sitt;), Åhlens City.
- Svarta vanliga långa leggings, B-young
- Strumpor, Gina

Min snälla mamma betalade allt på Zara, jeans jeansleggingsen och det mesta av underkläderna sen fick mitt bankomatkort ta resten. Jag är riktigt nöjd med mina köp (Y) Det var ett tag sedan mamma och jag gjorde något bara vi så det var på tiden. Jag har världens bästa mamma. Idag hade vi skitroligt.Vi åkte dit för att köpa vinterjacka och stövletter till mig men som ni ser så är inget av det med på listan, äsch det tar vi nästa gång.

När vi kom hem så fyllde vi ytterligare en sopsäck med kläder som jag inte skulle använda mer (hejhej soptippen!) sen blev det till att klippa av prislappar och fixa med dom nya plaggen.. NICE!

Om en månad flyttar vi :o
PUSS!

fredag 28 augusti 2009

GULA PLOMMON, MUMS.

Nu är jag hemma efter trippen till blekinge och Hällevik. Jag är ju som sagt fortfarande sjuk men jag ville inte ligga ensam hemma i lägenheten och göra ingenting så jag gick med på en kväll med päronen, vilket faktiskt var trevligt. Det händer ju inte allt för ofta nuförtiden om man säger så. Visningen gick kalasbra sen tutade vi till hällevik, hamnkrogen och käkade skaldjursbuffé riktigt gott. Det var jättemysigt där med alla båtarna och utsikten. Efter det rullade vi vidare hem och här sitter jag med datorn i knät och käkar plommon.

Imorgon blir det Malmö så jag måste upp redan runt åtta, ingen vila här inte. Sen blir det en heldag bestående av shopping och fika med mamsen. Det ska bli nice.

Nu ska jag ta mig fan hoppa in i duschen!
Bye!

(Y)

Nu ska jag snart pysa till stugan så här sitter jag och kollar igenom lite bilder på Emma och mig som jag tänkte dela med mig av. Shit som jag saknar Emma och Elin underbara människor dom där båstadborna. (Phong på bilderna, hittade ingen på Elin så han fick vara stand in, hehe^^)

ajaj kapten!

Här ligger jag med datorn i knät och tycker synd om mig själv. Filmer och repriser på en massa serier börjar bli långdraget. Men i eftermiddag så blir det en sväng till stugan, visning. Vad annars liksom?
Malmö med mamma imorgon, vi ska shoppa höstkläder till mig (och mamsen såklart) Det ska bli mysigt. Sen blir det till att fira Markus på söndag för han fyller ju år. Där ska jag också hämta utrustningen till vandringen med skolan, hehehehe känner mig som en riktig scout.
-Ryggsäck
-Liggunderlag
-Sovsäck
-Ficklampa
-Tandborste
-Kläder
-Mat
-Dricka
-Toapapper
-Compeed
(nu har jag förmodligen glömt trehundraelva saker men ändå SNACKA om att det kommer bli tungt) Ni får hålla med om att det här med att man sa ta med eget käk och allt är lite överdrivet. Jag kommer att få skavsår på axlarna för att inte tala om skoskav... shit pomfritt. Men det blir nog himla roligt tror jag :) Sen har vi ju hela den här biten om att kisselissa i naturen, mmm mysigt. En fråga bara, var slänger man toapappret? ^^ Jag kör på klassikern, DET LÖÖÖÖSER SIG!:D

torsdag 27 augusti 2009

Dejting med duschen på g

Här sitter jag och lyssnar på lite musik, det är inte helt fel just nu är det I've gotta feeling- Black eyed peas som dunkar i öronen. Nice. Men nu ska jag överge datorn och prova den nya inpackningen som jag köpte idag. Frisörschampot och balsamet har ju gjort underverk men jag kände att det skadar aldrig med lite extra vårdande. Jag får panik nu när håret börjar bli lite slitet och jag verkligen inte vill klippa av det xD

Bye!

skägg & lockar här kommer jag.

Jag är som sagt sugen på att färga håret igen och jag känner att denna hade passat fin fint. Vad säger du JJ, du ska ju trots allt bli frisör så jag behöver ju din åsikt:D

GRÅA UGGGGGGISAR

Jag googlade lårhöga stövlar och klickas in på en underbar blogg för oss skoälskare, HÄR, där hittade jag dessa ruggigt mysiga UGGs liknande förmågorna (snodde även bilden därifrån). Jag har gått igenom (bokstavligt talat) hela have2have.se för att hitta dom men icke! Jag får väl fortsätta leta. Dom vill jag gärna stoppa fossingarna i nu i vinter. UGGs är ju så jävla skönt så det är inte sant.

off to school

Fortfarande sjuk men jag pallrar mig iväg för att snacka med Bo, håll tummen. Sen tror jag att jag går hem igen för jag mår piss idag också.
Bye!

onsdag 26 augusti 2009

FINT

Melissa Horn - New york i öronen, underbar låt.
Nu ska jag brottas med plattången.
Bye!

I'M ALIVE!

Nu har jag dejtat duschen och precis tagit av ansiktsmasken, känner mig levande igen. Som jag har sagt innan så kör jag masker titt som tätt för enligt min mening så är tandställning i kombination med finnar ingen höjdare. Jag gör allt som står i min makt för att undvika det. Bokstavligt talat^^

Imorgon ska jag till skolan är det tänkt, ska ta en sväng in till Bo och ändra mitt språk. Fixar inte tyskan för det är; fult, svårt som fan och tråkigt. Så jag ska byta det mot spanska steg ett. Inga meritpoäng men det finns faktiskt viktigare saker här i min lilla värld ;) Nu är det bara upp till Bo att fixa in mig i daludds klass, fint (Y)

(Tråkigt att tyskan råkar vara det enda ämnet jag har med Sandra, men ajja vi ses ändå)

tisdag 25 augusti 2009

PLUGG

Nu ska jag läsa igenom tyskan tills på torsdag en gång. Känner mig duktigt ambitiös om jag ska säga det själv. Till och med körteorin som jag inte ens har börjat på lockar mer men icke, nu är det tyska som gäller. Allt kan ju inte vara roligt så enkelt är det bara. Jag hävdar fortfarande att tyska låter som om ett vildsvin hittat något mumsigt i skogsdungen att slafsa i sig. Spanskan å andra sidan ohlalalaaaa! Jag måste verkligen få tag på Bo och kolla vilket som är bäst rent taktiskt.

Duntäcket ligger mig varmt om hjärtat ;)

Hämtade nyss in mitt täcke från balkongen så det är härligt svalt nu, skönt. Här ligger jag med datorn i knät med Confessions of a shopaholic soundtracks i öronen, bra musik är svårslaget. Det var ett tag sedan jag såg den filmen.... är jag inte frisk imorgon ligger den överst på listan. Men jag är trött på att ligga hemma så jag ska göra mitt yttersta för att komma upp ur sängen imorgon och pallra mig iväg till skolan.

Bye!

Deja vu

Kollade nyss på Deja vu. Lite mycket krimskrams kanske men den funkade. Invecklad till tusen, döda som lever i slutet och allt det där kan man ju tycka att är lite till att ta i men som sagt den var bra överlag. Helt klart godkänd en dag som denna, när man ändå bara ligger i sängen och såsar.

layout.

Nu har jag gjort om bloggen lite, som ni säkert räknade ut så blev det inget av med filmtittandet. Jag blir så rastlös när jag är sjuk. Samtidigt som man vill göra tusen saker så får man inte lov för man ska bara ligga och ta det lugnt.. lite segt om ni frågar mig. Men nu ska jag göra mitt yttersta för att sova lite eller iaf ligga stilla och kolla på en film.
Bye!

PILLERTRILLAR

Hej, jag är sjuk och det är tråkigt. Har bara legat hemma hela dagen och har inte kunnat sova vaknade halv åtta sen var det slut på sömn för min del. Har feber och huvudvärk, kul. Får se om det blir skola imorgon, jag hoppas på det för det är långtråkigt att ligga hemma och göra ingenting.

Nu ska jag förflytta mig från datorn till tvn... eller vid närmare eftertanke så stannar jag nog i sängen med en bra film American pie är aldrig fel ^^

måndag 24 augusti 2009

HERE WE GO AGAIN.

Hej bloggen!
Måndag idag, förvånansvärt slapp dag måste jag säga. Tre lektioner, började 09,25 och slutade 15,00, tog jag en sväng in på åhlens och köpte ansiktsvatten eftersom att det var slut (ganska logiskt va?) Sen tog jag mig i hampan och gick in på skägg och lockar också och köpte frisörschampo/balsam. Tänkte att det var lika bra nu när man plattar det titt som tätt.

Väl hemma så slappade jag framför tvn sen tog jag fram dom förjävliga tyskaböckerna och läste texten TVÅ gånger (till saken hör att det inte ska vara gjort förrens TORSDAG! Jag är stolt över mig själv.) Vem vet Sandra deee jag kanske klarar av tyskan ändå? Vi får hoppas på det bästa. Har ju glosor och textförståelse kvar och jag kommer att få läsa texten hundra gånger till för att den ska fastna men aja jag ska göra mitt yttersta. Jag har inte samvete att lämna Sandra i "Jannas" (mysigt namn, huh, Marianne Wett då) .. fängelse två dagar i veckan.

Nu bankar mitt huvud så att det känns som att det ska sprängas (skyller på tyskan)
Tjobaloo!

söndag 23 augusti 2009

blubb blubb

Söndag idag bara fem dagar sen är det helg igen (Y)
Fredagen var JJ här, det blev subway, film och godis, mums fillibabba :D sen på lördagen bar det av till hlm och vidare till ösververn. Pattson fick servera, jag är såklart en riktig naturbegåvning. Det var lite segt men nice att träffa kusinerna iaf. Och pengar tackar man som sagt aldrig nej till. Idag har jag bara slappat, bubblat och sen nu när jag kom hem så dejtade jag duschen. Jag har alltså spenderat största delen av dagen i badrummet. Bubbelbubbel är min grej helt klart.

Imorgon är det måndag, fy fan men torsdagar är värst. Det betyder tyska OCH idrott. Jag vet inte hur jag ska göra med tyskan, funderar på att ta en sväng upp till lille Bo (probläääääm määd systääämet) ..och byta till spanska ist. Spanska känns lockande, ett problem dock - Ulrike har lektionen. Fuck it. Men ajja fortsättning följer.

Bye!

torsdag 20 augusti 2009

bullibullibull - icke sa nicke.

Alltså snacka om att jag är nyttig, mamma och pappa beställer pizza och frågar vad jag vill ha, svaret blev föjlande "jag tar en grekisk sallad, utan kött" jag menar Hej Söderportssjukan! Jag kommer lukta som en grek, men jag har inga planer för ikväll så det är så ;)

Sallad är gott. Vitlök också tyvärr. Jag måste fixa ett nytt träningskort så att jag och Roxana kan börja träna ordentligt igen vi är trötta på att känna oss "bulliga" ;) HARD WORK WORK!!

Dagens vet vi ju alla redan vilken händelse det var^^, men se det positiva i det hela. Hans polare är fett snygg. Jag får lista ut ett bra sätt att sno åt mig polaren ist. (Den andra kan ju stoppa fingrarna i eluttaget och fixa till frillan lite, inte för att det skulle synas någon större skillnad men ändå)

Bye!

onsdag 19 augusti 2009

"HELLO HANDSOME!"

Om jag säger såhär, matte, historia, samhälle, geografi och svenska. Jag hatar geografi. Det är djävulskt. Men det är skönt att vara tillbaka ändå, tur att man har trevligt folk runtomkring sig.

Imorgon är det den första idrottslektonen och med tanke på att jag inte har varit så värst aktiv i sommar så kommer jag förmodligen att flåsa som en kärring på 60+ men ajja va fan. Dessutom så sätter tyskan igång imorgon.. smällar man får ta ;)

Nu ska jag sätta mig framför tvn och vara allmänt lat, skönt :D

tisdag 18 augusti 2009

patricia, patricia patricia vad ska vi ta oss till med din klumpighet?

.. ingen som vet ingen som vet;)

Skönt att träffa alla igen, man har ju saknat dom en hel del. Jag började dagen med att snooza en halvtimme, sen var det spackelspackel och en brottningsmatch med plattången. Efter det bar det av till stationen och möta Sandra. För att sedan ta en frulle på fantasi. Härligt. Sen var det aulan, upprop, scheman och allt det där.

Sen gick jag en sväng med lotta, bella och någon mer till donkan och snackade lite (käkade inte, fy fan för en flottig hamburgare) Efter det mötte jag upp Daludd, Johanna, Isabelle och Sandra sen var subway nästa stopp. (Där jag givetvis lyckas välta en stoljävel, av metall så det hördes REJÄLT, värmen spred sig i ansiktet och allt det där. Där stod jag och rodnade HAHA sikken syn, alla stirrade, tur att dom skrattade annars hade det varit lite genant ;) Men det bjuder jag på!)

Första skoldagen avklarad nu, det var som fan. Bönkväll ikväll, nicenice!

måndag 17 augusti 2009

SISTA DAGEN PÅ SOMMARLOVET

...det tar emot lite måste jag säga. Tänk att 10 veckor låter så underbart länge i början men går så himla fort?

Idag har jag städat mina garderober. Helt sjukt så mycket kläder man har. Jag tog två sopsäckar en SLÄNGA, en LÄGG UNDAN och sen la jag resterande på sängen sen in i garderoben igen. Då var det ändå bara linnen och t-shirts.. Efter det gick jag lös på allt som hängde i den garderoben som man går in i och sen tog jag resten av det som hängde i den andra garderoben. Det tog sin lilla tid vill jag lova. Men en halv sopsäck SLÄNGA och en hel sopsäck LÄGG UNDAN så blev det äntligen plats i garderoberna igen, så nu har jag ordning och reda.

Sen tänkte jag att jaja jag kan lika gärna städa också så jag tog ett varv med dammsugaren och sen dammsög jag datorerna också, det var på tiden kan jag säga. Tummen upp för pattson!

Imorgon är det som sagt skola, jag ska upp med tuppen och käka frulle med Sandra, sen blir det en sväng till aulan, hem igen sen kommer JJ aka laxen och sover hos mig på kvällen, nice :D

söndag 16 augusti 2009

weekend.

Helgen har varit nice. Shoppingen i Lund förnyade min garderob en del.
En tunika som var blå med tre guldiga knappar, as snygg, en 3/4 ärmad svart tunika med rosa, röda, ljus respektive mörkgråa färger i ett fyrkantigt mönster, låter inte så snyggt men den var fin, en svart shaaaake it klänning med fransar och ett halsband. Jag är mycket nöjd ;)

Sen skulle vi ju hem också och vi körde fel SÅKLART. Det blev en omväg på sisådär 18 mil men ajja det hade sina ljusa stunder det också, jag ska inte gå in på detaljer men min kissepaus var välbehövd. Och ja den var "ute i det fria" så att säga. LÄNGS LANDSVÄGEN. Netta säger att det är grönt så jag sätter mig sen hör jag SVISH SVISH SVISH massoor av bilar. Vänder mig om (när byxorna är på) och ser STRÅLKASTARE. Med andra ord hade folk sett min bak men det gav jag fullständigt fan i. För den där kissepausen var dagens skönaste - lätt. Där gav jag byborna en ordentlig uppvisning bland ängar och asfalt.

När vi väl kom hem och hade fått i oss mat begav jag mig in i duschen, heaven. Kalla det vad du vill. Och använde en sjuuukt bra bodyscrub. (Tack netta) Med lite salt och oljor blev min hud härligt len.

Idag tutade vi ut till skogen och plockade blåbär, vilket var roligt tills en myggjävel bet mig GENOM tightsen på röven. AJ. Och i nacken och lite överallt. Men gud vad blåbär är gott. Mums fillibabba asså :D

Nu ska jag duscha, bye!

fredag 14 augusti 2009

hohoho

Snart kommer netta, så det blir nog inte mer bloggande denna helgen. Det får ni helt enkelt klara er utan. Hårda pix.
Så här sitter jag i halvkorta jeans, linne, värsta snygga frillan allmänt fräsch liksom, bara på med dojjorna, slänga väskan över axeln sen jävlar är man fit for fight.
Ha en as kalas helg, speciellt ni som ska till malmö. En annan fick ju skippa det... men aja jorden går ju faktiskt inte under för det, (fast att det känns som det lite smått sådär ibland;)

BYE.

OPEN YOUR HEART TO ME, BABY! (8)

Här sitter jag pigg och glad och sjunger med (högt) i madonnas gamla dänga "open your heart" blir man på bra humör eller vad? Säg vad ni vill om den men den är fett svängig ;)

Idag har jag hunnit med en ansiktsmask, en långdusch och en brottningsmatch med plattången. Mitt hår har blivit riktigt långt i sommar och bara det får mig på toppen humör! Som de flesta redan vet så får jag ju inte festa men inte tjuter jag för det (längre) haha. I vilket fall som helst så kommer faster och hämtar mig i den lilla svarta lite senare idag, sen blir det en helg med Netta. Shopping i Lund imorgon, det tackar man bestämt inte nej till.

onsdag 12 augusti 2009

Frankensteins monster... TACK för den du oooldie.

HAHAHA jag älskar min morbror han är bäst. Han ringer så svarar jag och blablabla sen precis efter att denna retsamma jävel fått reda på att man fått räls så säger han "Jahaja, Frankensteins monster nu då eller?" Man kan ju inte annat än att skratta, klockrent. I min släkt är vi helt enkelt brutalt ärliga, sarkastiska och jävligt humoristiska. Här vilar inga ledsamheter. Och jag gillar det.

Blod, svett och tårar fick nyss en helt ny innebörd

- Dra ut tänder, vara nervös och inte vilja ha räls.
Det har gått en dag och jag är trött på att ha stål och porslin i flabben. Det är ju bara sisådär cirka 732 dagar kvar tills jag har det där omtalande hollywoodleendet. Guess what, det är värt det.

Här sitter jag med skit i munnen (ajajaj feeeeeeeel the paaiiiiiin) tacka gudarna för vaxet. Nu väntar jag på att martin ska slå en plingeling.

Efter tandställningen var jag ju hemma och surade ett tag sen ringde matty så jag fick kila ner på stan och träffa honom. Det var ett tag sedan sist hade saknat honom lite faktiskt. Nu plingar martin.

TUFFTUFFTUFFTUFFTUFF!!

Jajemen, den är på. Den är vit. Den syns inte lika mycket som en grå(!). Självaste Dennis Canaki sa att det var ett mycket smart drag att ta den vita, LESS IS MORE har nog aldrig varit såhär passande någon gång^^ Allt man ser är en grå ståltråd så jag ska nog fan överleva detta. (Kollar man noga så ser man ju såklart dom vita också, men inte vidförsta anblicken) Det skaver inte men det känns som att mina läppar är för små. Jag vänjer mig säkert .. snart.

Nu ska jag lämna datorn och leta upp någon bra film eller serie, allt utom UGLY BETTY är okej, (känner mig inte riktigt redo för den än ;).

40 minuter kvar, sen sitter mina tänder bakom galler. Fint.

Här sitter jag, och väntar på att kunna pysa ner till dennis och klistra fast möget. (TVÅ ÅR FRÅN IDAG, Jag känner på mig att jag kommer älska 2011)

Nej nu ska jag kisselissa, tänka positiva tankar om just det 2011 och sen ska jag pysa ner på stan.
(MÅTTE jag slippa att börja läspa och dregla för sånt äcklar mig något fruktansvärt. USCH.)
HÅLL TUMMEN!

tisdag 11 augusti 2009

GO'MORRRRRRRON GOMORRRRRROOOOON!

Ingen sovmorgon idag inte, nu bär det av till tåget sen hem till mormor och morfar och hjälpa till lite. Inget malmö för min del, jag kom på att det inte är så kul att åka själv så jag ringde m&m sen hade jj ringt och smsat igår om att dom skulle till malmö ändå men då hade jag ju redan bokat upp mig ATTANS BANANER! (funderar på att byta ut det till "babianer" det låter mkt roligare) Så jj, corre och johanna får ha det fete nice i malmö och shoppa satan :D

måndag 10 augusti 2009

SMIIIIILE!!!!

Hej, här sitter jag igen och luktar smultron och vanilj OCH papaya. En kombination av shampo/balsam + frisörolja, sen bodylotion från body shop, därav papayan SÅ nu fick vi det uträttat ;) intresseklubben antecknar. (Jag vet jag bloggar mycket idag, ni får helt enkelt stå ut)

Sen har jag då ett litet problem, malmö eller inte malmö imorgon? Det kan vara ganska skönt att shoppa för sig själv då man slipper springa i massa affärer som man själv inte har något intresse av.. å andra sidan är det alltid trevligt med sällskap. Som det ser ut just nu så funderar jag starkt på att spendera min sista tandställningsfria dag på två år i malmö, tröstshoppa och tänka på hur otroligt snygg jag kommer att vara efter dessa helvetiska rälsåren inkluderat operation som betyder UPPSVÄLLD. Men å andra sidan huggisarna ska bort. Så det är bara till att bita i det sura äpplet och hoppas att man blir smalare på kuppen (nu när man inte kan äta, det kanske är bra vem vet?) INGET ONT SOM INTE HAR NÅT GOTT MED SIG. (Eller räknas tandställning som något ont? Jag menar det är ju för mitt eget (och omgivningens) bästa liksom vem vill se ut som dracula i kvinnoformat liksom INTE jag iaf)

Som ni kanske märker så är jag lite stirrig, jag känner med tungan på mina tänder och tänker på att om mindre än två dagar kommer det finnas porslin (ska ha en vit hehehhe) och ståltråd där. FUCK IT. Det är ju inte precis som att jag kommer vara ensam om att ha det, var och varannan människa går ju runt med stål i käften så varför gnäller jag? Nej jag ska bestämt sluta med det nu. Jag har ju helt glömt bort att det bara är överkäken som ska täckas av mög denna omgången. DET LÖÖÖSER SIG :D

Se det hela från den ljusa sidan, jag ska iaf inte bli "fastbunden" i hela huvudet. Det kunde varit fan så mycket värre helt enkelt. Positivt tänkande, det är fina grejjer det! (sen har jag vita tänder också, till skillnad från detta skräckexemplaret;) Det kommer gå fin fint det här. Jag ska bara lära mig att le med stängd mun sen är det lugna puckar.

Tummen upp för pattson!

Tjalalalalalalalalaaaa nu sitter jag här igen, blev inte mycket ändring på layouten, jag hade helt enkelt inget tålamod till det. Däremot så har jag städat hela lägenheten, vilket betyder 155 kvadratmeter, 5 rum PLUS toaletter. (Sjukt ambitiöst jag vet). Så jag är lite stolt över mig själv, att jag gjorde det frivilligt, utan mamma och daddys tjat ;) Sen satte jag mig framför tvn och kollade mean girls, jag kan inte hjälpa det men jag gillar faktiskt den filmen (inte enbart för att aron är sjukt snygg, för den är rolig..också..) Inget som man borde erkänna egentligen kanske men aja that's the way the cookie crumbles.

layout vs städning, inget svårt val ;)

Okej... jag städar senare, kom på att det är betydligt roligare att ändra bloggens layout. Får ta tag i dammtrasan senare;)

HELLO SUNSHINE!


Idag var jag uppe med tuppen så jag gjorde vid mig och var nere på stan redan halv 11 och gick lös på kollegieblock, kalender, pennor. Jag gick till och med mot mina principer och köpte pennskrin. (Ja jag planerar att höja betygen i tvåan ;)

Sen ställde jag mig i kassan med händerna fulla och surpuppan/bokmalen/kärringen säger 413 TACK. Jag menar fan, man kunde ju fått en ruggit snygg klänning för dom pengarna nu när det är rea och allt men men det var bara till att lägga fram kortet och ge kärringen en autograf på kvittot. Sen gick jag in på H&M en sväng och köpte 5 ansiktsmasker, lika bra så att dom räcker ett tag liksom.

Nu sitter jag här och diggar musik, underbart jag menar klockan är inte ens tolv och här sitter jag fullt vaken (och betydligt fattigare). Jag funderar starkt på att lägga mig i soffan och se en film MEN jag har beslutat mig för att idag ska jag ta mig fan städa rummet (JAPP ni läste rätt) kanske till och med tar hela lägenheten vem vet?

torsdag 6 augusti 2009

SEX DAGAR..

TJA!
Nu har jag ta mig fan fått färg om något. Två dagar på raken med stekande i åhus, idag brände jag nyllet en ANING (Inte för att vara sån va men jag måste tacka min (jag höftar till med)gammelgammelgammelgammelgammelmormor/morfar/farmor/farfar nån var sigenare eller nåt och tacka gudarna för det för annars hade det inte gått att ändra färg så som jag har gjort nu på två dagar.;)) Känner mig som en helt ny människa som det så fint heter.

Imorgon blir det ytterligare en sväng till stranden, för att sedan pysa upp till kuggeboda till stugan, visningar och stek på lördag, hem söndag. Jag gör allt som står i min makt för att få den snygga brännan. (Död åt svensk sommar, jag menar vad fan är poängen? REEEEEEGN, vi har höst och vinter året runt här). MEN nu ska vi inte vara sånna gnällspikar, (LÄS: negativa bitterfittor) Solen har ju faktiskt tittat fram två dagar på raken, vilket iaf är en bra början ^^

Nu ska jag fibbla lite med mobilen tänkte jag, så haj o ivaj hallonpaj!

söndag 2 augusti 2009

Had to switch my attitude up

Igår var det 60/17 års fest eller vad man ska säga för johnny och marina, det var väl trevligt. Med tanke på den höga medelåldern så fick man ju då dra upp morfar på (just precis) KASEDANS. HAHA. Fan vad jag suger på det, men han hade iaf roligt det är ju det som är huvudsaken. (Man vill ju behålla titlen "favoriten" så det var inte mycket o be för)

Idag ska jag till bönan och chilla, käka frukt, kolla på film och ha det allmänt bra liksom :D

Jag är sjukt dålig på att uppdatera nu tycker jag men det är faktiskt sommar och jag har annat för mig än att sitta och ruttna framför datorn (räkna inte in KASEDANS i den kvoten, tack. ;))

Nu är det spackel spackel för min del, sen bär det av till tåget.
Hajdå-bajbaj (se upp för dårarna, dårarna stängs)

Thinkin' of changing up how I ride,
No more on the passenger side.