tisdag 29 september 2009

SISTA NATTEN I LÄGENHETEN.

Nu är jag helt slut, idag var vi i huset med MASSOR av lådor. Tunga sådana. Min kära faster var här och hjälpte till. Sen käkade vi pizza. På En Tisdag. Jag som skulle vara nyttig, fan också. Sen efter pizzaätandet så städade mamma, pappa och Netta. Själv försökte jag förbereda mig på samhällen imorgon men det slutade med att jag skrev lite till på historia arbetet. Det känns som att det faktiskt kan bli bra. Inatt är sista natten i stan, lite bitterljuvt sådär. Jag ska fan njuta av att kunna GÅ till skolan imorgon, ska inte gnälla över att det är kallt. Å andra sidan så känns det riktigt bra att flytta in i huset. Jag trivs där helt enkelt. Nu ska jag fixa lite till sen ska jag sova, är skittrött.
Bye!

måndag 28 september 2009

NKLIPPT!


Hell yeah, lugg och lite mörkare färg med massor av slingor. Skägg & lockar dom kan dom ;)
Sen har jag skrivit klart PL uppgiften, engelska skräckhistorian och sen är det bokstavligt talat KAOS här hemma. Lådor utav bara helvete och imorgon och på onsdag blir det till att städa. FY FAN vad drygt! Men sen flyttar man, härligt! :D
Nu kollar jag idol HEJJA CALLE! Sen blir det Svenska Hollywoodfruar, jag älskar det programmet. Hon sega Maria kan ju inte hjälpa att hon är korkad, hon verkar ju bara så himla snäll ändå.
- ÅÅH Christoffer ostkroookar, extra guuula!
Eller allas våran Anna Anka mystanten nummer ett!
- Vill Paul att jag ska suga av honom på morgonen, ja då GÖÖÖÖÖR jag ju det!

söndag 27 september 2009

jeans- wellawellawella woppwoopwoop.

SCORE!
Det går bra nu alltså. Här sitter jag och skriver på mitt historia arbete och tycker till och med att det är kul. JEANSENS HISTORIA är fan så mkt roligare än andra världskriget Hitler hit och Hitler dit. Engelskan går det däremot sämre med. Men ajja det löser sig, ska ta itu med matten också sen bara ^^ nu ska jag återgå till arbetet, hard work work!

lördag 26 september 2009

"I'm sorry. I wasn't listening. All my brain blood was in my boner. "

Igår på tåget till hlm.
För det första så fick jag springa för att hinna med. Sen sätter sig sex tanter runt mig och börjar pimlpa vin ur vita små plastmuggar. Den som har flaskan (som förövrigt var insvept i en liten jackpotpåse) liksom dinglar till med den och frågar om jag inte ska "ha ett glas vitt?" jag sa vänligt men bestämt Nej tack ett flertal gånger. Dom var ju himla roliga och snälla och allt det där men att pimpla vin med tanter 17,23 en fredagskväll går lite mot mina principer ;)

Väl framme så började jag jakten på Qetesh, tack vare daludds coachande så hittade jag till slut. Möta upp J sen vidare hem och käka, sen blev det bio. Year One. HAHA humor på hög nivå. Sjukt rolig, skrattade hela tiden.

Zed: You could be my right-hand man.
Oh: I've seen what you do with your right hand. No, thank you.

Princess Inanna: I want you to enter the holy of holies..
Zed: Oh that is quite a coincidence, coz i want you to sit on the poly of polies!

Idag åkte jag hem från hlm och fick sitta ensam på tåget -skönt! Nu ska jag snart dejta duschen sen blir det tjejkväll ikväll, nice.

fredag 25 september 2009

Wasabi, det gröna helvetet,


Idag när jag spatserade hemåt så gick jag inom KO-SAN och köpte sushi. Väl hemma så sätter jag mig ner framför tvn och ska mumsa i mig fyra californian rolls. Jag råkar dra den ena i wasabin utan att märka det då jag var helt inne i tvn (då snackar vi inte bara doppning utan verkligen såsa runt den..) HERREJÄVLAR tungan brann och jag fick tårar i ögonen så starkt det var - VATTEN! Jag svepte hela glaset och bokstavligt talat sprang till köket för att svepa ytterligare två glas. I fortsättningen ska jag jävligt försiktig när jag käkar och denna gröna sörja finns i närheten.

torsdag 24 september 2009

träning.

Idag började jag kl 14,30 med idrott. Vi fick cykla ist för coopers, min idrottslärare kanske inte är så dum ändå? Han växer i mina ögon, haha.

Sen bar det av till gymmet och träna med bra sällskap. Jag hoppas verkligen att jag har träningsvärk imorgon, det skulle sitta fint^^
Nu ska jag plugga spanska och skriva idrottsdagboken mål och allt det där. Vi får väl se hur det går med det ^^

SCHULMANIA.

En av alla bloggar jag läser varje dag är Calle Schulmans, den är helt enkelt grym. Alla har vi ju hört om det omtalade rånet när de landade med en HELIKOPTER på taket och fick med sig en miljard svenska kronor? Ni kan läsa Calles version av det hela HÄR

onsdag 23 september 2009

TJA!

Idag var det sovmorgon (hann med lite gossip girl i morse sjukligt beteende jag vet) sen vandrade jag till skolan. Sista veckan man kan gå dit för om exakt en vecka spenderar jag första natten i det nya huset..spännande ^^
Väl hemma fick jag brottas med en hylla som skulle till tippen, skiten skulle ju ner till bilen, så pappa hade moterat ner den. GIVETVIS klämmer jag tummen. Det gjorde förjävla ont kan jag tala om. Sen tutade jag och pappa till KO-SAN och köpte sushi. Gudomligt gott. Konstigt för innan hatade jag verkligen det men idag kände jag att jag borde ge det ett försök till och fastnade direkt. Ska köra på sushi ist för skitmat nu. Det är ju jättenyttigt. Nu förstör jag hela nyttigheten eftersom att daddy har gjort chokladbollar. Det är ju inte fy skam ^^
COOPERS TEST imorgon. JAPP jag har ont i magen.
Bye.

tisdag 22 september 2009

BARCELONA!

Haha okej detta är helt sjukt. Jag sitter helt seriöst och kollar en fotbollsmatch nu MED intresse. Vad Har Hänt Med Mig? Barcelona fan vad jag älskar Barceloooona. 3-0 i skrivande stund och det kommer mer. Kaaan bli tvåsiffrigt man ska aldrig säga aldrig ^^ Jag menar va fan jag gillar ju inte ens fotboll? VARFÖR kan jag då inte slita ögonen från tvn? Jag är i chocktillstånd. Hur matchen än slutar så skrivs det historia ikväll jag ser en hel fotbollsmatch? Barcelona gör tja jag vet inte trehundrafemtioelva mål? Zlatan är helt grym och nu ska jag återgå till mitt stirrande på tvskärmen med daddy cool.
Bye!

EG.

Jag är kär i EGs röst. Den är ju helt underbar.
QUEEN- Sombody to love trodde man ju inte att kunde bli mycket bättre men visst fan kunde den det (Okej nu ljög jag för ingen slår freddy mercurys röst men ni fattar principen?;)
Det var allt, ska återgå till tv tittandet ^^

"RUN FORREST RUN!!"

POWER TOOO THE PEOPLE!!!
Fy fan vad jag är duktig. Jag masade mig iväg till gymmet för att köpa det omtalade gymkortet och ställa mig på det där inte allt för älskvärda (LÄS: avskyvärda) springbandet. Usch fy och blä. Jag måste ta tag i träningen och känner mig stolt över att jag äntligen har fått tummen ur röven och börjat igen. Imorgon blir det träning med Roxana, det blir så mycket roligare när man slipper uthärda det ensam.

Nu är det snart idol, ska hämta en filt (om jag lyckas hitta någon bland alla bananlådorna) och päsa framför tvn, skönt. Erik Grönwall är min favorit, (det var han sist han kom vidare också, så jag hoppas att han kommer lite längre denna gången^^)

måndag 21 september 2009

!


Studiedag idag men inte fan har jag pluggat för det. Ajdå. Däremot så har jag sett en hel del (Läs: ohälsosamt många) avsnitt av gossip girl. Jag är beroende av den serien, helt klart.

fredag 18 september 2009

H.E.L.G.

Riktigt skönt med helg, ledig på måndag också gött. Ska förhoppningsvis övningsköra en hel del, har ju fått in det här med dragläget nu, stolt som tuppen. Sen blir det till att packa. Dessa jävla bananlådor går mig på nerverna men vi flyttar ju snart så det jag börjar se ljuset i tunneln.
Idag var det en kort dag i skolan, gjorde provet i aulan, köpte en latte och gick hem riktigt skönt.

Idag har jag konstaterat att jag verkligen behöver köpa en ny kamera, sen är jag sugen på en mini PC också. Men med tanke på hur lite klirr i kassan jag har för tillfället så får det nog vänta.
JAG. BEHÖVER. ETT. JOBB.

onsdag 16 september 2009

FÖRKYLD. snorar som ett jävla dagisbarn.

Här sitter jag och myser i soffan med datorn i knät, idol på tvn och en kopp te med en massa honung i. Är man förkyld så är man ^^ Jag nyser hela tiden men imorgon börjar jag inte förrens halv tre med idrott. Jag vet inte ens om jag kan vara med men jag får väl byta om och göra lite situps eller nåt. Imorgon ska jag plugga spanska, och skriva lite på engelskan eller historian tänkte jag, ambitiös som man är. Det är ju dem lektionerna som man har eget arbete på och jag har lovat mig själv att bli bättre på att planera och inte sitta kvällen innan med hela skiten. Vi får väl se hur det blir med den saken ;)
Nu ska jag återgå till norrlänningarna på idol, bye!

tisdag 15 september 2009

Dålig uppdatering

.. jag vet, även solen har sina fläckar ^^
Jag har haft så sjukt mycket att plugga och allt annat så jag har faktiskt inte haft tid att blogga, hur sjukt det nu än låter. Denna veckan är grym på inlämningsfronten. Nu har jag iaf skrivit klart mitt samhällsarbete om svininfluensan. (skrev psykologiarbetet igår) Känns skönt att slippa sitta uppe hela natten ikväll iaf. Nu är det bara lite matte kvar tills imorgon, sen engelska prov på fredag. Det löser sig.

Idag hann jag även med att fixa till layouten, det blev i vilket fall som helst bättre än innan, (det kunde ju inte bli mycket värre) jag är värdelös på sånt där har inte tålamod att sitta och pilla med det i evigheter ;) därför blir det alltid enkla lösningar.

fredag 11 september 2009

HELG!

Jag älskar helg. Helt underbart är det. Snart ska jag upp i stan och fixa lite saker och fika och allt sen blir det till att sätta sig på tåget och träffa bönan. Vi får se om det blir fest eller filmtittande man vet aldrig med oss. Imorgon blir det nog daludd, gutt!:D
Men nu måste jag packa väskan.. känner på mig att det kommer att bli tungt ^^
Ha det gutt!

torsdag 10 september 2009

skönhetsömn, check!

Nu sitter jag här och har käkat fruktsallad. Har ju en ganska saftig sovmorgon idag börjar inte förrens ett. Härligt. Nu ska jag ta fram idrottskläder, fy fan. Känns inte så kul med idrott nu jag har usel kondition, jag måste börja träna igen.

onsdag 9 september 2009

TJALALALALAA

TJA!
Här sitter jag med inpackning i håret och luktar frisörsalong, inte fy skam! Imorgon har man ju sovmorgon dåva. Historian börjar 11.15. MEN sen är det ju som så att den är frivillig.. så jag behöver inte infinna mig förrens klockan 13,00. Fy fan vad jag ska sova!
Tro det eller ej men jag kollar faktiskt på fotbollen, och man kan väl säga att det finns en anledning till att jag har datorn i knät. Det är bara kul att se det på plats. Se en boll som rullar runder på en gräsplan på tvn kan man vara utan, så nu ska jag demostrativt byta kanal^^

tisdag 8 september 2009

"Är du nervös eller är du ledsen?"

"Buhuuuuuuuuuuuu kan vi inte prata om nåt annat?" "Jo visst... Vad gjorde du förra sommaren då? Själv var jag i Tyskland och köpte en bil" Jag älskar Anders Bagge.
HAHA sitter och kollar idol. Sjukt så dåliga många av dom är. Lite uttjatat men jävligt underhållande ;)
Men hon tjutlisa var ju faktiskt skitbra. Nu ska jag återgå till tvtittandet, ha det gött!

måndag 7 september 2009

MÅNDAG.

Idag var man ledig, riktigt nice!
Nu har jag och daddy cool precis käkat scones, mumsigt. Så här sitter jag och Sverige är en soffpotatis rikare idag. Känns förjävla bra att göra ingenting ibland. Jag har inte så mycket mer att dela med mig av idag, bloggar kanske senare vi får se.

söndag 6 september 2009

TJA!

Nu är jag hemma igen, har spenderat natten i blekinge.
Idag har jag pluggat matte utav bara helvete. 8 sidor har bara två kvar, känner mig duktig. Imorgon har man studiedag och jag ska göra just det, STUDERA. Inget Malmö denna gången. Men det är riktigt härligt att vara ledig en måndag. Jag ska försöka hinna med att packa ner min bokhylla i bananlådorna också, det lär ju ta ett tag.

torsdag 3 september 2009

LUGG?

TJA!
Jag funderar på att klippa lugg och färga håret mörkt, det känns som en bra idé nu när det är höst och allt.

Nu har jag dejtat duschen och satt i inpackning och hela köret, så håret är silkeslent. Underbart. Idag var det skola, två lektioner bara riktigt skönt. Började 11,15 och slutade 14,10. Sen fick man ju sjuds till och från skolan pga att man har träningsvärk och skoskav, tack Netta. Ingen kan ana min tacksamhet. Det regnade till och med idag så det var verkligen skönt att sitta i bilen ist för att halta fram ;)

Imorgon är det bara geografi och spanska sen är man ledig lördag söndag OCH måndag, tummen upp för det. Jag ska dock plugga som fan psykologi, matte och historia. Vi ska skriva ett fördjupningsarbete i historia B och jag har valt modets historia, vi får se hur det blir. Men visst låter det intressant? Matten ligger jag back i för jag har inte jobbat ikapp det jag missade förra veckan, jag får skylla mig själv helt enkelt.

onsdag 2 september 2009

HOME SWEET HOME!

Nu är jag hemma igen efter en tripp i skogen. Gårdagen började med att jag fick gå genom hela stan med scoututrustningen, lite uppvärmning för vad som väntade ;) Sen blev det buss till skogen. Sen gick vi och vi gick och sen gick vi lite till. Den där djävulska backen i början fick mig nästan att gråta men jag bet ihop;) Lärarna sa att det skulle ta två timmar att gå dit men det tog närmare fyra... AJ, jag kände knappt mina fötter efter den rundan. En mil uppförsbackar, kändes det som.

När vi var framme blev det lite sysselsättningar, klasskamp, grillning och tips/spökrunda.. På den här lilla tipsrundan eller ja kalla det vad du vill så tog dom våra ficklampor och sa att det skulle vara marshaller längs hela rundan.. Klockan var närmare tolv, det var bäcksvart i skogen och vi skulle gå. Till en början var det ganska lugnt då var där stig och allt men sen blev det stenigt, halt och jävligt brant. När stenarna var slut så tänkte jag YEEES det gick ju bra.. Så jag och Sara pinnade på bra där ett tag med mig i täten.. DÅ PLÖTSLIGT HÄNDER DET. *PLUUUFFFFFS* och där satt jag i sankmark över knäna och kom inte loss. Sara hoppar i efter mig och fastnar även hon med foten i skitet (Det stank rutten lera, obeskrivlig os) Sara kommer loss och jag slänger mig framåt och blir geggig på händerna också, men jag kom loss. Sen fick jag gå resten av rundan helt nergeggad men då var det ändå ganska komiskt. Vi skrattade åt det, för hur roligt är det inte att sitta fast i sankmark en mörk kväll med skoskav och ont i rumpan och axlarna. Det är faktiskt himla komiskt;) Problemet var väl egentligen mer att jag hade alla mina kläder på mig. Dvs inga torra i tältet... Men dom som jag hade under var iaf inte gyttjiga så det löste ju sig.

På natten regnade det och jag frös som aldrig förr. Jag var blöt (sen gyttjan) och kall men sen blev det morgon. Jag packade ner mina geggiga brallor och tog på mig mina genomsura dojjor. Vi packade ihop sakerna, städade upp och gick till bussarna. Det har aldrig varit så skönt att sitta ner i en buss någon gång.

Nu är jag hemma, nyduschad och icke lerig, HÄRLIGT! Det var nice i skogen ändå, fanns alltid något att titta på ^^