tisdag 30 juni 2009

B-b-bring that, bring that beat back!

You know the swing swing swagger, hope the water stay calm
She's a winner, winner, so I gotta keep her, keep her
Be a keeper gotta keep her I gotta reach her

Because she's hot hot, chitty chitty bang bang,
Chitty chitty bang bang, go go do your thing
Oh yeah you're hot hot, chitty chitty bang bang,
Chitty chitty bang bang, go go, do your thing!

Swingfly - Touch and go, jag älskar låten, sommarkänsla på hög nivå! Idag är jag på riktigt bra humör, det blev en stekig dag i åhus, eller ja solen var ju framme då och då iaf;) Jag som den sanna kämpe jag är badade med Ellen, vi låg i vattnet EN TIMME OCH TIO MINUTER i sträck. Det har fan respekt med sig. Det var sjukt varmt, tro det eller ej! Men gud vad skitigt det var, nästan på gränsen till äckligt.

Dagens bästa är ändå att min älskade rosa mobil har anlänt, blir man glad eller blir man glad liksom? :D Den är väl inte världens nyaste men jag är redan kär, den är liksom jag. Det bästa är ändå att den har ju ett annat mönster än Jessicas så vi kommer kunna skilja på dom - HÄRLIGT!

Nu ska jag pyssla med min älskade mobil, riktigt lovely!

måndag 29 juni 2009

BROWN SUGAR!

Älskade sommar, visst är den underbar?
Tjaa, vad kan jag säga? Allt flyter, brännan vill som jag, håret har blekts sjukt mycket och jag funderar på att färga det igen.. pengar pengar pengar, frivillig givmild rik människa sökes jag behöver lite klirr i kassan. Hör av er på 0733-344048 och skänk en slant (helst en med många nollor, typ hmm,.. sexsiffrigt?) nej jag skojar bara men som sagt pengarna går till VÄLGÖRANDE ÄNDAMÅL (bara så att ni vet liksom)

Igår var jag ju i stugan hela dagen, jag sysselsatte mig med stekande och trädgårdsarbete. DUDE jag har nog aldrig nässlat mig så mkt någon gång innan - fy fan vilken smärta. Men brun blev jag, tur är väl det alltid något. Idag var det städning av rummet som för övrigt såg ut som en krigsbunker. Det blev iaf mycket fint, sen blev det balkongen för min del, det var dock jävligt varmt så jag gick in efter en dryg timme.

En sak till, jag och philip ska vara fettttt med stekiga (måste inhandla gele, eller ska man köra på vattenkammat?;) ja vi ska då se finalerna på tennisen vaaa den 19/7 , fy faaaasiken, fint ska det va! Jag är i valet och kvalet om det jag är där för själva spelet (som philip), jag ser mer fram emot att kolla folket om jag ska vara ärlig. Dock ber jag till gudarna om att Söderling tar sig till finalen, gör han inte det blir jag fan i mig besviken! ;) Det hade ju varit lite kul att se självaste "KUNGEN!" in action liksooooom.

Haj o ivaj hallonpaj!

lördag 27 juni 2009

stek.

Idag har jag varit ute exakt HELA dagen, underbart. Man kan väl säga som så att brännan är helt klart på rätt väg, känns dock inte riktigt hundra att jag har så pass mycket märken efter jeansshortsen (Y)

Imorgon blir det ytterligare en tidig morgon för att åka till Kuggeboda och måla hus för allt vad jag är värd. Det ska ju bli sjukt varmt tydligen, egentligen vill jag ju inte förstöra någon bikini men vädret ger mig inget val, jag ser det som en möjlighet att jämna till brännan lite. För tillfället är den perfekt på framsidan men inte lika fager på baksidan. Jag skulle nog till och med kunna kalla det för Black & White ;)

Jag måste tillägga att idag när vi käkade på ngn resturang vid vattnet var där, (utan att överdriva minsta lilla) en otroligt overkligt snygg servitör. Jag fick påminna mig själv om att stänga munnen, då är det fan illa. Saken är den, att han var inte bara snygg han var förjävla trevlig också (JAA JAG VET att det är hans jobb, men snälla tillåt mig att iaf drömma om att det finns sådana som har både ett oklanderligt utseende och insidan. - TACK.)

Nu påminner jag dig Fredrik Olsson glöm inte att höra av dig imorgon, jag behöver en paus i målandet sådetärså. Nu har jag påminnt dig ditt glömska fanskap ;)

(gammal bild, blekfis-patty) livet som singel förjävla underbart, iaf om man heter Patricia Persson ;)

mmmbop !

Nu har jag designat om min blogg lite, inte helt fel tycker jag.

"Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
Du får nått så mycket bättre, du får hela jävla jag.
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt
som en morgon och en dag"

Blir man kär eller blir man kär liksom, guuud lasse lindh han kan sina saker den mannnnneeen ;)

Nu ska jag tro det eller ej SOVA för jag ska upp kl 08,00 imorgon hur fan det ska gå till har jag ingen aning om men upp ska jag.

NATTI NATTI!

fredag 26 juni 2009

BEAT IT!

Jag vaknade vid 11 sen kommer mamma hem och säger att självaste Michael Jackson är död. Jag menar okej visst han må vara pedofil (antagligen iaf) och sönder opererad och se ut som ett lik men han var ju faktiskt ruggigt bra när han var yngre. Helt sjukt han skulle ju på turné och allt - så går han och dör! Stackars dom satarna som har köpt biljetter.

Jag gillar skvaller och kan knappt bärga mig tills obduktionsrapporten kommer, jag skulle tippa på att han har mixat lite tabletter, en skuld på 500 miljarder är inte o leka med. Men vad vet jag, hans tid var kanske inne? Tajmingen är nästan lite för bra för det. Bortsett från dom kommande konserterna så var det inga nyheter att skryta om för Jackson, hans tid i rampljuset var förbi.

Han om någon har ju varit på topp så jag måste säga RIP Michael Jackson, man kan säga mycket om honom men en sak är iaf säker han är en klass för sig, om det sen är en bra sak eller inte får ni avgöra själva. Jag tror på en kombination.

torsdag 25 juni 2009

Jag vet ju vad som pågår men inte hur det slutar.

Idag var det ytterligare en dag med stek i Åhus. Inte fy skamm det inte, lite kallt dock. Nu sitter jag bara här och gör ingenting och det är faktiskt riktigt skönt, första kvällen sen midsommar som jag är själv så det var på tiden. Jag tror jag kräver ganska mycket patriciatid. Det är underbart.. för det mesta.

Dock så finns det ju ett litet, (nu ljög jag) ganska stort problem som gnager på mitt samvete och det känns inte bra, inte bra alls faktiskt. Men jag får väl bita ihop och klämma fram sanningen antar jag. Inte mycket och be för. Jag har liksom aldrig påstått att jag är helt perfekt.

Dagens låt är klassikern Robbie Williams- Angels

måndag 22 juni 2009

BILBÄLTE<3 !

..är fett underskattat!
Idag åkte jag till metropolen Äsphult dåva, till ida. Det har hänt en del faktiskt jag har bland annat faktiskt hör och häpna klappat värsta BAMSE hästen, inte illa för att vara jag. 800kg muskler DET DU! Det bjöds även på tjurfäktning på hundnivå, helt SJUKT dom höll på att döda varandra, men jag tog den tredje och ida särade på dom andra blodiga monsterna ;) och fick lindriga skador av denna traumatiska upplevelse.

Mellan dessa två saker så slog jag en pling till Micke the beast HAHA han, gustav och CHIM (Nej hans mamma är inte kines) iaf vi skulle åka på FLAKET jag trodde att min sista stund var kommen då vill jag lova. Sladdande i mycket hög fart inträffade och jag åkte rund som en jävla plastpåse där bak mellan gustav och CHIM. Sen bytte vi bil och jag fick en helt normal sittplats (!) MED BÄLTE<3 DUDE jag ÄLSKAR bilbältet, världens bästa uppfinning. Det kändes som att jag var tillbaka i thailand bland galna chaffffiiiisssar. Men jag gillar micke the beast ändå för han är världens snällaste människa (med FÅ undantag)

Hittills har det varit en mycket trevlig dag må jag säga, tacos är typ världens godaste mat.

FOR SO LONG , FUCKERS!

söndag 21 juni 2009

JÄTTEMJÖLK!

OHLALAA!
Här sitter jag och nynnar på The only ones - Melody club. MOBBA MIG INTE låten är fan bra punkt slut.

Igår kom vi hem från Emma & Elin, fredagen/lördagen har varit härliga som alltid men ja, det finns ju saker som jag ska grubbla lite närmare på helt enkelt.
Nyckelorden är väl typ, sprit, philip, joel, JÄTTEMJÖLK, emma, elin, piano och phongs brillor (Jag måste ju brillllljera med att kunna stava hans namn, man säger FAAAAAUN så ni vet det)

Idag har jag kollat lite närmre på tennismatcherna v.29 finalerna lockar ju mest dörru. Jag får väl se vad experten säger om saken ^^
Nu ska jag snart göra vid mig för att tuta iväg till Ellen. Det var längesedan man var i Örmatofta tycker jag, så det ska bli nice.

Nu ska patty persson lämna helvetesmaskinen och göra vid sig.
Just det ja, såhär BTW liksom stabilt va så ska jag säga det att mina älskade solbrillor är borttappade och ingen är mer ledsen än jag. Därför ska jag genast beställa ett par nya, inga som kommer vara i stil med de gamla skönheterna men ja det får duga. R.I.P GUCCI, nu blir det budgetvariant för min del (med tanke på att det inte finns bra kopier i SWEEEEDEEEEN så är det lite ledsamt det här men jag överlever väl)
HAJ O IVAJ, HALLONPAJ!

torsdag 18 juni 2009

DON'T STOP ME NOW!

HEJ!
Nu har Ellen den underbara åkt hem, hon har hjälpt mig med att välja kläder tills morgondagen sen blev det ju en hel del annat också. Den bruttan är guld värd.

Imorgon åker Jessica till Spaninen och jag kommer sakna henne men å andra sidan så är det tivolorocken som väntar när hon kommer hem och jag har fått tillåtelse att smsa FAST att hon betalar både mina och hennes sms, men hur skulle vi klara oss utan varandra i 3 veckor liksom? Det går ju bara inte (H)

Imorgon är det som sagt BÅSTAD för min del, jag känner på mig att det kommer bli riktigt härligt.

"Det löser sig sa han som sket i vasken"

Idag har jag inte gjort mycket vill jag lova, ska snart pysa iväg till lotta, det var ett tag sedan vi sågs nu så det ska bli nice.

Imorgon blir det BÅSTAD, jag väntar, jag väntar ..
Hinner inte skriva mer, ha det gött!

HAJ O IVAJ HALLONPAJ!

onsdag 17 juni 2009

sockersprutt!

Tjingeling!
Idag har jag städat mitt rum grundligt. Jag har dammat, torkat och slitit som askungen själv. Sen när jag ändå var i farten så dammsuga jag hela lägenheten och torkade golven. (Kan bero på mina samvetskval angående den lite underliga doften som man känner ganska starkt i köket sedan igår) Jag har givetvis hunnit med lite solande också, jag tog med vattenflaskan ut för att bättra på brännan ytterligare, men jag var lite lat så jag tänkte att jag kanske bara kunde hälla lite försiktigt..? Det gick inge vidare. Vattnet var kallt, och täcket blev blött - lyckat. Det hindrade dock inte mig från att ligga kvar.

Jag har dessutom gjort ett försök att designa om bloggen lite dömm mig inte allt för hårt, jag har aldrig påstått att jag är teknisk.

Just nu ligger jag här och checkar solbrännan, känner doften av min oemotståndligt goda bodylotion från the body shop med twilight boken brevid mig. (Ja, jag läser om dom. Varför? För dom är ju så otroligt bra.)

GUD jag gillar dom böckerna alltså. Robert Pattinson skulle man ju inte tackat nej till heller för den delen. (Lägg märke till att Bella den torra faktiskt LER på bilden, det är inte ofta man ser det inte ! ;)

PUSS! ;*

tisdag 16 juni 2009

HÅRDKOKT!

HEJ! Asså detta är INTE min dag. Helt jävla hopplöst. Jag höll nämnligen på att elda upp lägenheten idag. Det värsta av allt är att jag skulle då göra något så simpelt som KOKA ÄGG. Sen glömde jag dom liksom och jag satte mig ner, sen hör jag BOOOOOM!!! Och blir LIVRÄDD tror att det är spökena som är igång igen (helt seriöst , jag skojar inte) Så då ringer jag the one and only - IDA. Hon undrar varför jag skriker gång på gång men ja vi snackar ett BRA tag. Sen plötsligt en duns, sen en till (Det kommer från köket) Jag går ut i köket (med ida på luren) och ser detta spekakel. KÖKET var RÖKFYLLT, helt suddigt typ och äggen (som en gång hade legat i VATTEN) var SVARTA, sönder exploderade och det STANK bränd kastrull. HEEEEEEEEEEEEELT sjukt. Jag öppnar fönstrena och sätter igång fläkten DÅ går brandlarmet igång. OCH JAG KUNDE INTE STÄNGA AV DET! Så jag springer ut i trappen, där jag träffar en kille jag aldrig sett innan (snygg) iaf HAN får då gå in i Den hysteriska Patricias Lägenhet, ställa sig på en stol och ta ut batteriet (lite smått pinsamt att jag inte tänkte på det) Sen, denna unge skönhet alias STÅLMANNEN frågar mig "Är det direktlarm till Brandkåren?" DÅ vaknade jag till på riktigt och insåg att jag faktiskt inte hade en blekaste jävla aning. Det visade sig senare att det tydligen inte var det för dom kom iaf inte tutandes och skulle rädda mig med stege och allt. Jag kan ärligt talat säga att jag nog nästan var lite i CHOCK.

Nu luktar iaf hela lägenheten bränd kastrull, kan liknas med en julskinka som kanske har varit inne LITE länge i ugnen och blivit svart som sot.
(Eggen hade ju som jag sa EXPLODERAT och blivit svarta, när man tog i dom blev dom som MJÖL, förstår ni då hur ILLA det verkligen var?)

I stridens hetta så glömde jag att fota, så ni kan aldrig se hur kastrullen såg ut, men äggen på bilden är EXAKTA KOPIER av mina.
ALL THE KIDS OUT THERE, DO NOT TRY THIS AT HOME! ;)

söndag 14 juni 2009

YMCA!

Jag, Patricia Persson måste bara säga som såhär va, att i skrivande stund, rent allmänt egentligen så är liksom allt liksom bara underbart.

Jag har inte bloggat på ett tag, fy fan DÅLIG STIL pattson! Men aja, nu ska jag göra ett försök återberätta de tre senaste dagarna.

Fredagen, avslutningen var nice som fan. Jag, Jessica, Ellen, Corre och Johanna förfestade at my place. Sedan var det TP för vår del, det var väl ganska mycket pack där men vi hade kul ändå. Lördagen vaknade man upp i oigenkännlig form. Ellen och Jessica åkte hem, vid sju kom JJ igen varmt välkommen som alltid. Vi vandrade till maxi och gick lös på frukt och grönt + dippa. Efter det höga kaloriintaget föregående dag så var det ganska klokt att köra på en nyttig filmkväll tyckte vi.

Idag vaknade vi, kollade MOULIN ROUGE som enligt mig var lite seg i början men himla fin överlag (JA jag grät, varför skulle horan dö liksom? Så jävla typiskt!)

DANCING IN THE RAIN!

torsdag 11 juni 2009

Let get physical

HEJ!
Imorgon är det sommarlov och det känns otroligt skönt! Idag var det betygssamtal på samhällen, sola med jj, hem och sen kom ju fröken rahm en stund. Jag har då provat min outfit tills imorgon och är hyfsat nöjd med resultatet. Efter avslutningen vandrar jag och JJ hem till mig för att lämna packningen. Sen blir det förfest för att sedan spendera kvällen i tp. Det ska dock blåsa och regna utav bara helvete imorgon så det blir nog lite kyligt men vi överlever nog detta också.


Idag köpte jag då jordgubbar -igen. Jag äter fan alltid det, sjukt gott.

tisdag 9 juni 2009

plingplingpling superstar!

HEJ!
Idag var det då bara historia, kolla karnevalen, JAG VILL OCKSÅ TA STUDENTEN! :D:D:D
Nu har jag då vikt tvätt utav bara helvete och bäddat sängen all by my self (8) det låter lättare än det är, mitt lakan är sånt med gummiband typ, lite svårt att förklara men aja jag trängde på det iaf.
Sen är det ju så extremt tråkigt väder idag så man längtar tillbaka lite till Thailand dåva. Så jag kollade igenom bilderna och hittade då denna, där jag beter mig som en sjuåring och matar elefanterna dom var ju så söta :D


PÅ FREEEEEEDAAAAG ÄR DET SOMMMARLOOOOOOOOV! Och då tycker jag att solen skina lite ;)

måndag 8 juni 2009

katriine har det jobbigt nog som det äääääär!

Jäklar nu var det längesedan jag bloggade. Helgen har iaf varit riktigt härlig och med tanke på att det är MÅNDAG och inga lektioner mår man ju inte direkt sämre av vaaa:D

I lördags var det stugan som gällde, jag frös och gnällde hela dagen men 22,30 fick jag snällt masa mig iväg till Fredrik, därefter bar det av till havet en sväng. Sen blev det kallt som fanken så vi fick gå hem till honom igen. Halv tre var jag hemma och insåg då att jag borde sova lite.
Söndagen bestod av först sugan, lite tennis (varpå jag somnade ;) för att sedan hem, dejta duschen, spackel spackel och sen blev det Änglar och Demoner med Philip, inte helt fel. Filmen var... lite skum men ändå bra. VITTORIA!

Idag är det då som sagt måndag och inga lektioner vilket känns helt jävla underbart. Ellen slutar vid två sen ska jag masa mig upp till stan och träffa denna sköna böna.

Jag måste då tillägga att Jessicas playlist är riktigt nice! SWEEEET! ;)

fredag 5 juni 2009

dörru!


FÖR ATT IDAG DOFTAR JAG UNDERBAAAART!
Inte för att jag brukar lukta illa, men nu jävlar luktar jag godis. Ni kommer vilja äta upp mig så gott som jag luktar.

Idag var det en soft skoldag, och nu är det helg vilket känns extremt efterlängtat. En vecka till sen har vi också sommarlov och det gillar vi.

"Mellan fyra ögon, sju dubbelhakor och tre bröst, SLUTE SUG PÅ STRUTEN KATRINE!!!"
HAHAHA så jävla roligt :D

torsdag 4 juni 2009

JORDGUBBAR<3

Jag är läskigt glad idag faktiskt helt otroligt vilken bra dag detta är.
Imorgon är det fredag, och jag måste in på The body shop och köpa bodylotion. Jag kommer antagligen att glömma det, men ska göra mitt bästa för att komma ihåg att shoppa loss på smörjan! Sen är det helg och fredag nästa vecka har vi sommarlov. Jag vet att jag tjatar nåt så förbaskat men det känns verkligen inte som att det har gått ett helt år. Jag gillar söderport, faktiskt. Okej nu lät jag som en sann bokmal, pluggis, tönt men skit samma, sanningen ska fram.

Det dåliga är att min trogne slagskämpe JJ byter till malmö, det är inte roligt men jag ska tvinga henna att klippa mig, när hon har övat upp sig på andra ;). Vi får ses på helger och sånt, vi bor ju praktiskt taget redan hos varandra så aja det löööser sig :D

onsdag 3 juni 2009

jävligt passande

Detta måste jag ju bara dela med mig av. Jag satt och kollade bilder på Han-vi-inte-nämner-vid-namn och lyssnade på ALMOST LOVER, vadå SENTIMENTALT och deprimerande liksom? Sen skulle jag starta om låten så vill det inte. Så kollar jag youtube så kommer det upp:

Google
Error
 
Server Error
The server encountered a temporary error and could not complete your request.
Please try again in 30 seconds.


Svar JAPP det måste vara ett tecken att detta är ta mig fan inte hälsosamt xD
Men lite roligt var det allt!

FUCKING CINDERELLA!

HEEY!
Idag var det bara till att sätta sig i aulan, kolla estet arbetena och sedan vandra hem. Riktigt slapp dag må jag säga. Jag, alias Askungen fick städa när jag kom hem. Känner mig nöjd nu när det är över.

Imorgon är det bara samhälle för min del eftersom att jag nu för tiden inte går på tyskalektionerna, så det blir en soft dag till.

Idag är jag kär i almost lover mmmmm myys på den låten.

tisdag 2 juni 2009

tisdag.

Här sitter jag och tänker, att ett sms hade fan inte suttit fel asså, men icke sa nicke.

Helt sjukt det är sommarlov om 10 dagar. Jag kan inte fatta att det har gått ett helt år redan :O helt sjukt. Men det sitter fint med lite ledighet nu asså!

Idag var det historia muntligt prov och jag fick MVG- jag hade knappt ens pluggat. Det är ju tur att man har något innanför pannbenen. Jag har dessutom blivit lite brun, ska sola bort märkena efter linnet i helgen är det tänkt, haha.

Imorgon är det bara till att kolla estetarbetena i aulan kl 08,30 sen vet jag inte hur länge det varar men 12 låter lite länge tycker jag. Sen är det tänkt att jag ska på utsparken på kvällen men bristen på dricka gör att det inte känns speciellt lockande för tillfället men aja det löser sig väl.

Nu ska jag vara den sanna ängel jag är och hjälpa daddy med tvätten.

Haj o ivaj hallonpaj !

måndag 1 juni 2009

BONNABRÄNNA!

HEJ! Det var ett tag sedan jag bloggade nu och det har hänt en jävla massa
- SIESTA! och därmed en stulen mobil. En UNDERBAR lördagkväll, (torsdagen var helt okej, fredagen var kalas bra, men LÖRDAGEN den var bäst) Vi befann oss i öltältet och jag använde mig av stackars Philips bankomatkort, hehe man får inte vara dum. Han var trevlig och väldigt bra att ha till hands när man blev intryckt av folket på timbukktu. Ellen och Jessica ringde som galningar men jag var mycket väl omhändertagen. Siestan var med andra ord helt perfekt, vädret var kallt men på lördagen blev det varmt och skönt. En riktigt bra avslutning helt enkelt.
SIESTAN; "HAMVALAHAM!", onykter och alldeles alldeles UNDERBAAAR ;)

Sen har jag ta mig fanken bränt mig också idag, herrejävlar vad röd jag är. Jag är riktigt trött och möller den gamle godingen hjälpte mig med historian, mycket snällt. Jag har en jävla massa att plugga på tills imorgon, men tyskan kommer jag aldrig att hinna med, jag har ju G så jag ser i ärlighetens namn inte problemet.

Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande och imorgon har jag väl nyktrat till ordentligt får vi hoppas. Ha det bra tralalaa!