tisdag 3 mars 2009

DU BLÄNDAR MIG!

Träningsvärk imorgon? - YES MAN!
Temadag i skolan idag, vilket bestod av ANABNOLA STEROIDER hela dagen. Fy fan vad nasty det är egentligen.. böldfinnar, aggresivitet, misshandel blackout nej tack sånna freaks håller jag mig ifrån. Träna vanligt ist fuckers. Det bästa var ändå när han gamla gubben till göteborgare lös med lasern på det aldra heligaste på DET som skulle föreställa en kvinna. FETT PUMPAD och så lös han på guldtrosan och sa "Ja bruden har en bula i brallan." Hahahaha! Imorgon är det ytterligare en temadag som ska bestå av vanliga droger så ligger det till bannemig!

Efter anabola tjofräsan så var det äta på favoriten med fröken rahm och massa snack. Efter det begav vi oss till gymmet för att träna POWER! Jobbigt i rumpan, och vi vill ju bli fit for fight så vi tränade lite till efter det också. Ajaj i trapporna imorgon, smällar man får ta. SOMMAR 09 VILL VI HA TRALALALALAA!!
(JO en sak till
*GAAAAHAAAHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAJHHHHHHHHHHHHHHHH* så lät det lite hela tiden tycker jag när en så att säga "speciell" hade något på hjärtat. )

Du är så in i helvetes snygg men du vet om det too baaaad.

Inga kommentarer: