måndag 9 mars 2009

SHAKE IT!

Tjingchalla bajcon!
Idag är det måndag och det är fyra dagar tills fredag (Y) Men dagen blev ganska okej ändå, svenska, matte och idrott och trots det ska man gå tills fyra. Gymnastik är inte min starka sida men tja jag lyckades ganska bra med att STÅ I KÖ och bli akut kissenödig när det var dax för kullerbyttorna. Sen vandrade jag till gymmet och skrev upp mig och Roxana på listan sen hem dejta edward lite dude jag GRÄT så hemskt.. usch. Sen kom jag på att ojdå jag ska ju träna nu så jag började gå.. Men efter mamsens tjat om att det är en äckelgubbe som kör runt och drar in en i bilen så började jag så småningom springa. Framme på gymmet byta skor sen jävlar var det dax. AFRO det var härligt. Kände mig som en grottmänniska men det gjorde ju inget för jag kan ju säga med min insider information att det såg inte allt för vackert ut för dom andra heller.

HEM och dejta duschen - jag skulle bott där om det hade gått WUNDERBAREN!
Nu är jag trött, matt i hela maskineriet så det kommer förmodligen att bli en pina med trapporna imorgon men det tar vi itu med då.
Nu ska jag ha lite quality time med Mr. Cullen hahaha sjukt så beroende man blir av bokjävlen.
Jag ska göra som Amanda och börja "somna snyggt!" hahaha! ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha somna snyggt! en klassiker!
/ ellen

patricia sa...

VERKLIGEN! Jag gör det varje natt (med undantag från nu när jag är sjuk dårå.. men jag tror att han gillar det av min MÄNSKLIGA sida!;)