fredag 27 mars 2009

sömnbrist

..har jag men jag är förbaskat glad ändå!
Idag var det engelska redovisning för the fucking triopod. Det gick faktiskt bra. Sen historia inlämning det känns helt okej faktiskt. Efter esv gick jag hem till Lotta och fick biljetterna bar ett bord och en säng till den nya lägenheten, ibland är jag en riktig ängel. Sen vandrade jag hemåt och sprang upp för trapporna in på toa KISSA! Dude det var dagens skönaste (hittills) haha ^^sen satte jag mig i soffan och Matty ringer, sen kommer han ett tag så käkar vi tårta sen skulle han pysa vidare och jag ska städa nu. Funderar på att skita i det faktiskt men jaja. Det viktigaste är iaf att hitta kläder tills ikväll. Svårt som tusan. Det löööööser sig. Sen kommer Ellen vid sju och resten vid åtta. Håller tummen för att JJ kommer. Sen blir det magazinet lite senare ikväll. SHAKING THE ASS ON THE FLOOR! Nu är jag faktiskt lite pepp för det trots min sömnlösa natt.

JAG VILL HA SOMMAR! Idag i datorsalen gick mina urläckra solbrillor sönder. Bud på att ta till tårarna men jag lagade dom älskade bågarna. Tur det, annars hade min dag varit förstörd och sorgebandet på ett bra tag.

Nu ska en skön böna som jag leta kläder sen ska jag dejta duschen, brottas med plattången, spackla fejjan sen jävlar är det utgång!

Du och jag tralalala ^^

Inga kommentarer: